Victòria del sènior masculí contra el Vilatorrada

C. B. Vilatorrada “A”      65

Marc 7, Jordi 9, Roger 9, Edu 21, Noel 5, Xavi 6, Mauro 2, Toni 2, Nacho 12, Alex 3, Velasco 2.

Entrenador: Edu Piñero.      Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials:    17-21  14-10  19-15  21-19

Visitava la pista de Pins Vens el C.B. Vilatorrada, un equip que, amb vuit partits perduts, ocupava la sisena posició a la jornada 23. Al partit d’anada jugat al Bages, el C. B. Vilatorrada havia posat amb seriosos problemes el Bàsquet Sitges per guanyar el partit, i tan sols al final del partit els del Garraf van aconseguir capgirar el marcador i endur-se els dos punts.

La historia semblava repetir-se i els de la comarca del Bages tenien la mida presa als jugadors de Piñero, que en el primer quart perdien 17-21, d’aquest 17 punts solament 6 anotats amb joc.  L’àrbitre, el Sr. Fernando Viedma, un vell conegut de l’afició local, té una manera peculiar de xiular que “despista” una mica els jugadors, amb canvi constant de criteri arbitral, i tant els locals com els visitants anaven una mica de bòlid amb aquesta especial manera d’interpretar el reglament, que sense perjudicar ni beneficiar a ningú voluntàriament, desconcentra, i depenent del moment, et pot treure del partit. En el segon quart, el Sitges també anotaria 17 punts però ara 13 en joc i li tocaria rebre al Vilatorrada, que seria qui tan sols en faria 6 en joc; al final de la primera part  s’arribà amb empat a 31.

Per primera vegada al partit el Sitges es posava per davant en el marcador a l’inici del tercer quart (35-34), i d’aquí fins el final del quart, alternances en el marcador 37-40, minut cinc; 41-40 minut set, i al final del quart, 50-46. Al darrer quart, els del Bages tornaven a posar-se davant en el marcador, 50-51 minut dos, fins que dos triples consecutius d’Ignasi Vicente i un d’Edu Riu trencaren el marcador al minut sis, 64-51. D’aquí fins el final, el Sitges es dedicà a  administrar l’avantatge, i solament dos triples a la desesperada del Bàsquet Vilatorrada escorçaren les diferències fins el marcador final, 71-65.

El tercer classificat, que era l’AESE, ha  perdut aquesta setmana amb el Sant Boi (51-66), el que vol dir que a manca de sis jornades per el final de lliga, el Bàsquet Sitges ja té garantit el segon lloc de la classificació, el que dóna dret a jugar les eliminatòries per entrar a la final de Catalunya.

La propera setmana derbi comarcal amb el partit La Parròquia–Samà Vilanova “A”–Bàsquet Sitges, que es jugarà al pavelló poliesportiu del Garraf a Vilanova i la Geltrú, el diumenge a les 12:30 hores.

Classificació: 1r. Bàsquet Sitges 47 pt.; 2on. Bàsquet Molins 43 pt.; 3r. AESE, Basquet Gavà, Casal Vilafranca, AEC Collblanc 40 pt.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 03

Bàsquet Sitges “B”      57
C.B. Viladecans - San Gabriel “B”    63

Lledó, Marimon, Sánchez, Pérez, Albes, Villar, Vargas, Romero, Bayé, Sant, Baig.

Entrenador: Galdric Bover.

Parcials:    15-21  9-15  15-11  18-16

El Bàsquet Sitges perd a casa davant el Viladecans. El sitgetans van anar sempre a remolc en un partit on no van trobar mai el ritme de joc adequat i on la defensa no va estar a l'alçada, permetent a l'equip visitant disposar de força tirs lliures. Tot i arribar al descans amb un desavantatge de dotze punts (24-36), el Sitges no va deixar de lluitar i tot no fer un gran joc, aconseguia retallar la distància fins a dos punts a cinc minuts del final (49-51). Els visitants, però, no es van deixar sorprendre i amb un parcial de 8-12 s'acabaven emportant la victòria.

El proper partit, diumenge 29, a les 19:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Hortonenc.

Sots 21 Masculí – Nivell A-1 – Grup 01

Bàsquet Sitges “A”      60
C.B. Matadepera Taronja      35

Eugenio, Jaume, Andreu, Miquel, Porras, Albert, Hamzah, Brandon, David, Guillem, Barberà, Nil.

Entrenador: Rubén Hernández.

El proper partit, dissabte 28, a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Santa Perpetua.

Júnior – Masculí - Nivell “A” – Grup 04

Bàsquet Sitges “A”      45
C.B. Viladecans - San Gabriel     79

Llonch, Selma, Martí, Sanjosé, Borrego, Serrano, Rodrigo, Royo, José, Alcázar i Hernández.

Entrenador: Baltasar Molina i Ferran Gracia.

El proper partit, dissabte 28, a les 19:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Llor.

Cadet “A” – Masculí – regular – Nivell B1 – Grup 06

B.C. Tecla Sala “A”      80
Bàsquet Sitges “A”      68

Una molt bona actitud defensiva va portar al Sitges a lluitar el partit fins a l'últim minut, on a falta de 2 minuts, la diferència era de tant sols 5 punts. Val a dir que l'equip local va liderar el marcador en tot moment, gràcies a les segones oportunitats que el Sitges els hi va permetre per falta de rebots, tant ofensius com defensius.

El proper partit,  D E S C A N S.

Cadet “B” – Masculí – regular – Nivell B2 – Grup 01

Sarsa Bages Joviat – La Salle Manresa 2   46
Bàsquet Sitges “B”      44

Royo, Villellas, Arnau, Rodrigo, Garcia, Casterad, Izquierdo, Jara, Aumatell, Granados, Zitan, Alcocer, Pujante.

Parcials :   18-8  10-8  9-13  9-15

La falta d'encert en cistelles fàcils ens va condemnar en el 1r quart, juntament amb la falta d'intensitat defensiva.
En el segon quart seguim amb la mateixa tònica, amb una mica més d'intensitat defensiva, però amb precipitació en atac i fallades garrafals en cistelles fàcils.

Després del descans ajustem la defensa, més tancada davant la falta d'altura del nostre equip, cedint el tir exterior i intentant assegurar el rebot. El balanç va ser positiu, falta d'encert exterior seu i sortides en contraatac després de rebots nostres. Finalitzem el quart 8 punts per baix.

Últim quart, seguim augmentant la nostra intensitat defensiva i assegurant-nos el rebot. Seguim corrent i el nostre encert ens va portar a empatar el partit en el minut 9. Un triple d'ells a tauler i el nostre desencert en els tirs lliures ens va condemnar al resultat de 46-44.

Millora de l'equip com a conjunt. La baixa de jugadors importants per lesió està llastrant els nostres resultats enormement.

El proper partit, dissabte 11 d’abril, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Mesvial C.B. Abrera.

Cadet “C” – Masculí – regular – Nivell C2 – Grup 03

Creu Alta Sabadell – Vermell     80
Bàsquet Sitges “C”      12

Àlex, Odin, Alejandro, Albert, Yeri, Nico, Nil, Mateo, Sergi.

Entrenador: Roger Romagosa

El proper partit, dissabte 11 d’abril, a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Viladecans – San Gabriel “C”.

Infantil “A” – Masculí – regular – Nivell C2 – Grup 03

Regina Carmeli Blanc      50
Bàsquet Sitges “A”      17

Angel Sanz, Martí Milà, Marco Anoro, Xesc Albiach, Pau Chacón, Marc Villagrasa, Marc Marcet, Ramon Matas, Yan Deivis, Bruno Nogueira, Borja Hernández, Pablo Hernández, Daniel Munro.

Entrenadors: Marc Martínez i Roger Matas.

Parcials:    8-2  20-3  17-6  5-6

Els infantils solament han plantat cara a l'equip rival en el primer i darrer període. El segon i el tercer han estat clara i contundentment pels locals. Als sitgetans els ha faltat ritme de partit, intensitat i velocitat. Molt tous en la defensa del rival que ha provocat moltes cistelles senzilles d’ells.

El proper partit, dissabte 11 d’abril, a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Roquetes Garraf.

Pre-infantil “A” – Masculí – regular – Nivell B1 – Grup 03

C.B. Alisos
Bàsquet Sitges “A”

Partit ajornat.

El proper partit, dissabte 11 d’abril, a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Sant Quirze Bàsquet Club.

Mini “A” – Masculí – regular – Nivell C1 – Grup 07

Bàsquet Llor “B”       38
Bàsquet Sitges “A”      88

El proper partit, dissabte 11 d’abril, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Joventut Castelldefels.

Mini “B” – Masculí – regular – Nivell C2 – Grup 06

Joventut Sant Vicenç      56
Bàsquet Sitges “B”      84

Marc Rubí, Thomas Horner, Pau Alcàzar, Amadeu Moyà, Boris Zhekov, Alain Vernand, Erich Schward, Adrià Fradera, Txema Cidad i Pol Saltó.
Entrenadors: Pol Sant i Aina Navarrete.
Parcials :   10-12    7-0  4-16   6-6   10-18   0-10  11-7  8-15

Aquest dissabte el Sitges visitava la pista del cuer de la lliga, un equip amb el que va perdre d'un sol punt al partit de la primera volta. El partit va començar amb un primer quart molt igualat i seguit d'un parcial de 7-0 a favor dels jugadors locals. Després del desastrós segon quart, els sitgetans es van posar les piles i van començar a jugar en equip, agafant el rebot i corrent al contraatac. Gràcies a això, en el sisè quart ja van concloure el partit, guanyant el quart per 0-10 i permetent relaxar-se en els dos darrers quarts.

Aquest és el segon partit de la segona volta i el segon partit amb victòria dels nostres jugadors. Moltes felicitats!

El proper partit, dissabte 11 d’abril, a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el B.C. Martorell Verd.

Pre-Mini “A” – Masculí – regular – Nivell D1 – Grup 02

Remacat SA Súria Mixt      22
Bàsquet Sitges “A”      72

Jaume Garrigo, Oscar Miro, Jan Prat, Pol Velasco, Lluan Mayoral, Jonathan Coleto, Ignasi Guimenez, Biel Reinon i Miquel Lledó.

Entrenadors: Anna Robert i Rafa Lledó.

Parcials:  0-5 4-6 1-7 5-1  15-0 9-5 21-0 8-7

Gran inici de la segona volta dels sitgetans, van saber defensar i atacar en equip.
Destaquem el debut del Marc Güell que, tot i ser el primer partit, es va entendre molt bé amb els companys. Els sitgetans no es van desmotivar en cap moment i van mantenir la concentració en tot el partit.

El proper partit, dissabte 11 d’abril, a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Nou Esplugues.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 03

Joventut Badalona Femení     55
Bàsquet Sitges – La Oca      50

Parcials:    8-10          23-14          6-16          18-10

Andrea 13, Alba López 3, Sandra 14, Judit, Elia, Carol 6, Alba Fabre 4, Paula 10, Irene, Míriam, María.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

El Bàsquet Sitges va jugar els millors 36 minuts inicials en camp contrari de tota la temporada. De sortida, un primer quart amb una fèrria defensa per parts dels dos conjunts i resultat i joc molt igualats. En canvi al segon quart un cert desequilibri en el criteri arbitral permetia al conjunt local llançar des de la línia de tirs lliures fins en quinze ocasions, per tan sols dues a les sitgetanes, i reflectir una diferència desfavorable  en el marcador que no es corresponia amb el bon joc demostrat. A la represa, un Bàsquet Sitges molt seriós, reduïa distancies i ràpidament capgirava el resultat. Tan sols la falta d’encert en els tirs lliures (7 de 20 en total) impedia que no s’aconseguís una renda més amplia, d’acord amb els mèrits assolits per les nostres noies. Passaven uns segons del minut 36 i el Bàsquet Sitges es trobava nou punts amunt, però, en aquells moments, el primer triple en tot el partit del Joventut engrescava a les badalonines i generava dubtes al nostre equip. Aquestes dubtes s’incrementaven en desaprofitar-ne fins a quatre tirs lliures consecutius i el Joventut, de forma increïble per inesperada, guanyava un partit que les sitgetanes havien merescut, al menys durant els 36 minuts inicials.

El proper partit, diumenge 29, a les 18:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Valls Seremex.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 03

C.B. Sentmenat       41
Bàsquet Sitges        52

Maria Mayolas, Cristina Navarro, Marta Alcalà, Patricia Garcia, Federica Soto, Andrea Llopis, Olga Romero, Desiree Marín, Núria Sales, Anna Robert, Andrea Piñero.

Absències: Núria Sales, Desiree Marín.

Entrenador: Cristian Sánchez.

Parcials:   6-15  14-15  12-11  9-11

El Sitges es desplaça cap a Sentmenat amb 6 jugadores i una júnior. Tot i això, les jugadores surten concentrades i en cap moment es deixen agafar en el marcador. L’equip local planteja 40 minuts en zona, però les del Sitges mouen ràpidament la pilota,deixant bones opcions sota cistella. L’únic moment és quan s’apropen a 4 punts en  el marcador, plantejant una defensa en caixa; tot i així, tornen a moure la pilota, acabant el partit 11 punts per dalt.

El proper partit, diumenge 29, a les 16:00 hores, a Pins Vens contra el B.C. Martorell.

Júnior  Femení – Nivell “B” - Grup 03

C.E. Escolapis Igualada
Bàsquet Sitges

Nerea, Núria, Elena, Margaux, Ari, Eulàlia, Noèlia, Xana, Aina, Aroa.

Partit aplaçat.

Proper jornada, D E S C A N S.

Cadet – Femení – regular – Nivell B2 – Grup 03

Bàsquet Sitges “A”      48
C.B. Begues Groc       44

Núria G., Carlota M., Jana L., Xènia S., Ainhoa R., Marina H., Emma S., Noelia V., Anna A. i Marta F.

Entrenadores: Carol Ivorra i Alba López.

El proper partit, dissabte 11 d’abril, a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Ateneu Montserrat “A”.

Infantil – Femení – regular – Nivell B1 – Grup 05

Bàsquet Sitges “A”      42
Remacat SA Súria       58

Judit, Vinyet, Bea, Nina, Berta, Marina, Carlota, Alba, Cris, Emma, Sara.

Entrenador: Roger Romagosa i Aina Navarrete

Parcials:   6-13  13-17  5-17  18-11

Les sitgetanes han fet un partit molt seriós de principi a final malgrat començar sense massa convicció en les possibilitats reals de l’equip, el que ha permès a les visitants aconseguir un parcial de 0-11. Quan s’ha incrementat l’agressivitat amb la pilota, els parcials s’han anivellat. A l’inici de la segona meitat, un seguit de pèrdues de pilota evitables ha acabat decidint un partit més igualat a la pista que al marcador, però que cap dels dos equips ha donat per acabat fins el final. Les locals han ofert un dels partits amb millor actitud de la temporada, visió de joc, ganes i treball. En atac es podria haver jugat més amb els espais i ajudant-se per parelles sens pilota, però cal destacar que s’han vist penetracions amb decisió, múltiples talls cap a cistella i bones passades, bones eleccions de llançament i, fins i tot, control del rebot. Molt bones sensacions davant un equip amb més bàsquet.

El proper partit, dissabte 11 d’abril, a les 10:45 hores, desplaçament a la pista del Jesuïtes Casp.

Pre-infantil – Femení – regular – Nivell A2 – Grup 01

Bàsquet Sitges “A”      54
Punt Inmobiliari C.B. Vilassar de Dalt    28

Parcials:    15-5  15-7  12-5  16-7

Partit on les sitgetanes partien amb tres baixes per lesió. El partit des de l'inici es jugava amb molta intensitat per part de les nostres jugadores. L'equip visitant no trobava espais en l'atac, jugaven possessions molt llargues i sense crear gaire perill. Defensivament es tancaven molt, fet que provocava molts tirs exteriors per part de les locals. Amb aquest joc farragós, poc a poc, les nostres noies anaven agafant avantatge en el marcador.

El proper partit, diumenge 12 d’abril, a les 9:00 hores, desplaçament a la pista de l’U.E. Mataró “A”.

Mini “A” – Femení – regular – Nivell C1 – Grup 02

BF Viladecans

El proper partit, dissabte 11 d’abril, a les 12:15 hores, desplaçament a la pista del Basket Almeda “2”.

Mini “B” – Femení – regular – Nivell D – Grup 04

Bàsquet Sitges “B”      30
CE Xamba        37

Parcials :  10-10   4-7  4-2  4-6  3-4  0-2  3-2  2-4

Derrota contra Xamba on el partit ha estat molt igualat per haver jugat com toca, però hem comès petits errors que han sigut decisius per perdre.

El proper partit, dissabte 11 d’abril, a les 12:15 hores, desplaçament a la pista del C.B. del Prat – Aigües del Prat “B”.