Bogeria amb final feliç del FC Vilafranca a Vilatenim (2-4)

El degà penedesenc sobreviu a una segona meitat vibrant i li remunta al UE Figueres un 2-1 en els últims 6 minuts per seguir apropant-se al somni del ''play-off''

Eix. Imatge d'arxiu

UE FIGUERES (2): Ureña, Pol Valentín (Roger Brugué, 70'), Masó, Chicho, Cunill, Roger Vidal, Pedro, Éric Vilanova, Guillem (Henry, 68'), Serramitja i Ritxi (Fageda, 86').

FC VILAFRANCA (4): Marc Ramírez, Duran, Aitor (Éric, 84'), Medina, Joan Castillo, Antolínez (Guti, 81'), Cuéllar, Oribe, Bernat (Munta, 74'), Boira (Antolínez, 83') (Marcos, 89') i Santi Triguero.

ÀRBITRE: R. Calle Martínez TG: als locals Ritxi i Eduardo Vílchez (entrenador); i als visitants Bernat, Medina i Santi Triguero. TV: cap.

GOLS: 0-1 (65') Chicho, en pròpia porta. 1-1 (77') Roger Vidal. 2-1 (78') Roger Brugué. 2-2 (84') Munta. 2-3 (89') Santi Triguero. 2-4 (90') Oribe.

El FC Vilafranca està en el moment més dolç de la temporada i la visita a la UE Figueres només n'ha estat el darrer exemple. Un cop segellada la salvació, l'equip d'Ivan Moreno s'ha alliberat i segueix presentant, a base de bon joc i de victòries, la seva seriosa candidatura a la 4a plaça.

A Figueres, els d'Ivan Moreno s'han endut 3 punts clau, contra un rival directe, repetint l'èxit de la setmana anterior, quan també van doblegar un aspirant al “play-off”, el Terrassa.

Amb aquest objectiu il·lusionant en joc, UE Figueres i FC Vilafranca s'han deixat la pell al camp, i han buscat la necessària victòria des del primer moment. Triguero, amb una rematada que ha marxat per sobre del travesser. I David Cuéllar, que ha fet volar el porter Ureña, han pogut avançar els vilafranquins en el marcador. Però també l'equip empordanès ha trepitjat amb perill l'àrea del FC Vilafranca, generant un parell d'arribades que ha resolt bé la defensa visitant.

Ara bé, de gols, res de res. Tots dos equips s'han deixat l'encert per la segona meitat, concretament pel darrer tram de partit. Ha colpejat primer el FC Vilafranca, gràcies a un cop de sort en forma d'autogol de Chicho. Immediatament després, Marc Ramírez ha evitat amb una enorme aturada l'empat local. Però res no ha pogut fer, més tard, amb el cop de cap de Roger Vidal. La UE Figueres ha remuntat el partit en dos minuts. Una ràpida contra local ha acabat amb un xut de Pedro que Marc Ramírez no ha aconseguit blocar, i Roger Brugué ha caçat el rebuig per marcar el 2-1 i desencadenar el deliri en l'equip i públic locals.

El FC Vilafranca, però, està en ratxa. I no és cap casualitat. L'equip d'Ivan Moreno no s'ha donat per vençut i s'ha avocat a l'atac, i ha trobat la recompensa. En els últims 6 minuts de partit els penedesencs han marcat 3 gols que han rubricat una victòria èpica.

El primer, el 2-2, ha arribat després d'una gran jugada per la banda dreta de David Cuéllar que Munta ha rematat, de cap, a gol. Ja sobre el temps reglamentari, ha estat el pitxitxi Santi Triguero qui ha rubricat, amb una gran rematada de cap al segon pal, una molt bona jugada col·lectiva. I ja en l'última acció de partit i amb tota la UE Figueres buscant el gol de l'empat, un ràpid contraatac vilafranquí ha permès David Cuéllar deixar sol davant el porter Víctor Oribe, que ha rubricat la victòria i el seu excel·lent partit amb el 2-4 final. Partit majúscul, amb alternatives, emoció i amb final daurat per un FC Vilafranca que ja allarga a set el nombre de jornades imbatut, i que ja s'ha situat a només dos punts de la zona de “play-off” d'ascens a 2a Divisió B.