Lliga d'Orientació

60 equips van obrir la Lliga d'Orientació a Olesa de Bonesvalls

Eix. Lliga d'Orientació a Olesa de Bonesvalls

Aquest diumenge va obrir-se la 2a Lliga de Curses d’Orientació del Gran Penedès amb la reubicada Cursa d’Orientació d’Olesa de Bonesvalls amb la participació de 60 equips. La propera cursa serà el proper 7 de juny en la Cursa d’Orientació Lluís Barrera de Vilafranca del Penedès.

La primera posició va ser per l’equip masculí del Siuuuuuuuuuuuuu després de passar per tots els controls amb un temps de 2h 42’ sumant un total de 160 punts. Segon va ser l’equip mixt del Haglöfs Raid Team amb 151 punts i 2h 53’ deixant-se pel camí dos controls. El podi el va tancar un altre equip masculí, el Begues, amb 145 punts amb 2h 58’ deixant-se de marcar també dos controls. Cap dels tres equips va rebre cap penalització.

Classificació general

El podi masculí, darrere del primer i el tercer equip de la general, tres equips van tancar el podi, tots amb 144 punts. L’equip dels NANUS va destinar 2:49:00 deixant-se tres controls pel camí. L’Orlandai Visca! (3h 7’) va obviar només  dos controls com l’equip GORRI-O (3h 8’) però al sobrepassar les tres hores van rebre una penalització de 10 punts, fet que els va fer perdre la segona posició. En la competició masculina hi van prendre part 38 equips.

Classificació d’equips masculins

17 equips van prendre part a la prova amb equips mixtes i darrere el segon de la general, la segona posició de la categoria va ser per l’Azimut Cota Zero amb 124 punts marcant 24 dels 30 controls de la prova en 2h 43’. La tercera la va ocupar el Saltabardisses amb 117 punts en 2h 54’ amb 21 controls.

Classificació d’equips mixtes

La prova va comptar amb 5 equips íntegrament femenins. L’Eva va ser el primer classificat amb 113 punts amb 2h 51’ marcant 22 controls; el C. Ex. Talaia segon amb 96 punts i 18 controls; la tercera posició va ser per la Coral Gallardo Masa que amb 2h 58’ van sumar 77 punts amb 13 controls.