Atletisme

Ivan Artigas completa amb èxit la Transvulcània 2015

Eix. Ivan Artigas

El professor d’Educació Física de l’INS Milà i Fontanals ha completat amb èxit una de les curses de muntanya més exigents. En aquest cas l’ultramarató Transvulcània de 73 quilòmetres que ha tingut lloc a l’illa de la Palma, a les Canàries. Amb un temps de 9 hores, 16 minuts i 27 segons va arribar en el 41è lloc de la classificació general, un registre excel·lent si tenim en compte la dificultat d’aquesta prova de resistència i el fet que, en les diferents proves, enguany van participar-hi vora tres mil atletes de cinquanta nacionalitats, entre ells diversos campions de l’anomenat trail running. Durant la cursa l’Ivan va anar informant a través de les xarxes de la seva progressió de manera que va passar per “El Time” (en el  km 61,8) i  amb un temps de 07:44:07, i pel P. Tazacorte (en el km. 68,4) amb un temps de 08:34:33.  El guanyador absolut de la prova va ser el campió mundial d’Skyrunning, Luis Alberto Hernando amb un temps de 6 hores, 52 minuts i 39 segons.

L’Ivan compagina la seva activitat docent amb una intensa activitat esportiva d’alt nivell. Resident a Vilanova i la Geltrú sovint es desplaça a Vilafranca en bicicleta, una prova més de la seva excel·lent condició física. Enhorabona company i per molts més èxits!