Derrota del Club Nou Bàsquet Vilanova contra el CB Roquetes

Club Nou Bàsquet Vilanova - CB Roquetes. Eix

Club Nou Bàsquet Vilanova El surtidor 44 – 51 CB Roquetes

Derrota del Club Nou Bàsquet Vilanova El surtidor el matí de diumenge en la seva estrena en la categoria Sènior contra el CB Roquetes en un partit intens on la igualtat va ser màxima i només es va trencar en el tercer període.

El partit va començar com es podia esperar, amb tensió i moltes imprecisions per part dels dos equips. Les defenses es van imposar als atacs i el joc no va ser gaire vistós per part de cap dels dos equips en els primers minuts. Una cistella sobre la botzina dels visitants després d’un rebot ofensiu deixava el marcador igualat al final del primer quart (12-12).

En el segon període, superada la tensió inicial, els dos equips es van trobar més còmodes sobre el camp i van poder desplegar millor els seus atacs. Els vilanovins intentaven córrer, sovint precipitant-se massa i els roquetencs mostraven la seva perillositat des de la línia de 6,25m. Els dos equips van poder contrarestar les virtuts del seus rivals i cap dels dos va poder prendre avantatge en el marcador al descans (27-27).

A la represa van canviar les coses en detriment dels Vilanovins. El tercer quart va començar marcat per el fet que l’àrbitre assenyalés tres faltes consecutives als locals en el primer minut de joc, cosa que els va condicionar molt durant aquest període.

Els jugadors entrenats per Manuel Ibáñez no van trobar el punt de paciència i equilibri que se’ls indicava des de la banqueta i els seus atacs es reduïen a un concurs de triples. No van estar encertats i només van poder sumar 3 punts en tot el període, cosa que va facilitar que els de Roquetes marxés en el marcador abans de començar el darrer temps (30-37).

En el darrer període els vilanovins van tornar a veure la cistella, amb intensitat defensiva i jugant bones opcions en atac van acostar-se en el marcador. Però aleshores els visitants van anotar tres triples gairebé consecutius que van frustrar les opcions de remuntada. La manca d’encert durant tot el partit des de més enllà de la línia de tres també va ser un llast que va acompanyar els locals tot el partit, anotant només 2 triples en tot el partit.

La setmana que ve el Club Nou Bàsquet Vilanova El surtidor es desplaça a Cervelló per jugar el seu segon partit, també en horari de diumenge al matí.

Gordon (0), Humbert (4), Vargas (8), Mingo (2), Javi (0), Eloi (0), Bustos (0), Ivan (6), Benet (4), Eduard (6), Oscar (5), Gali (5).