Derrota dels equips masculins del RC Sitges

RC Sitges - Fènix RC. Jaume Andreu

RC Sitges 10 - Fènix RC 18
Sènior Masculí A - Divisió Honor "B" Espanyola

El RC Sitges afrontava el segon partit del campionat de lliga rebent a l'equip aragonès del Fènix, un equip reforçat amb varis jugadors procedents d'altres equips, en canvi el Sitges no disposava d'alguns del seus jugadors habitualment titulars, per el que a priori els de Zaragoza sortien com a favorits per aconseguir la victòria.

La gran quantitat de pluja caiguda la matinada de dissabte abans del partit va deixar el terreny de joc molt tou, i en moltes zones del camp una mica enfangat, el que va marcar el desenvolupament del partit. El Fenix va sortir a per el partit i ja des de la primera jugada anotava mitjançant un cop de càstig seguit d'una marca abans del cinc primera minuts de joc (0-8). Es preveia un partit còmode per els aragonesos, però la capacitat de lluita dels Sitges es multiplica a Santa Bàrbara, fruit d'aquest pressió es força un error dels visitants que els nostres nois aprofiten per anotar marca (7-.8) i partit totalment obert, on ambdós equips anotaren abans del descans, on s'arribava amb 10-15 favorable al Fènix.

A la segona meitat, tot i el domini territorial dels del Ebre, sols aconseguiren anotar un cop de càstig, que finalment establia el marcador final de 10 a 18, que reflectia la superioritat visitant, però a l'hora també la capacitat de lluita sitgetana durant tot el matx, i la bona feina feta sobretot a nivell col·lectiu. Estem, convençuts que s'està en el bon camí i que tot i aquestes dues derrotes inicials, aquest treball com equip i no en forma individual donarà els seus fruits mes aviat que tard, i de ben segur aquesta mateixa temporada.

El proper partit del sènior A serà aquest dissabte a les 16:30hs amb el Quimic ER a Barcelona.

RC Sitges "B" 19 - CE Universitari 50
Campionat de Catalunya Sènior Masculí

Les lesions també minvaren al segon equip sènior masculí que afrontava el partit just d'efectius, una barreja de joves jugadors provinents de l'equip Sub18 i jugadors experimentats, però un pel atrotinats per l'edat. Tot i això va fer un bon partit davant un dels històrics del Rugby català com es el CE Universitari de Barcelona. El marcador reflexa la diferència entre ambdós equips, on els visitants lluiten per finalitzar el campionat  als llocs d'honor, mentre el Sitges busca consolidar-se a la nova categoria. Aquest cap de setmana hi ha descans a primera catalana, per el que el proper partit del sènior B serà el dissabte 17 d'octubre on el segon equip del Barcelona Enginyers Rugby visitarà Santa Bàrbara.