Tercera Catalana Grup 12é

El nou tècnic s’estrena sumant el primer punt a camp contrari

Pocs punt sumava l’equip sitgetà amb Manel Rodríguez a la banqueta del Camp de la Munia davant el Castellví de la Marca, en un partit accidentat en que l’equip gaudia d’ocasions per golejar i es va perdonar massa, empatant els locals a la segona meitat amb dos jugades desafortunades que patien els sitgetans.

S’avançava la UE Sitges al minut 14 en una molt bona jugada en que Alejandro Pascual definia posant el 0 a 1 al marcador, als 28 minuts de nou Alejandro Pascual la tenia en les seves botes però el porter, un dels grans destacats del Castellví de la Marca, Chus  refusava a corner, al 32 el remat era d’Alex Morillas i de nou el porter refusava. S’estava veient un Sitges amb grapa però al que potser li faltava una mica d’ordre.

La represa no començava bé per l’equip sitgetà, el porter Mario León ja no va sortir degut a que s’havia ressentit de las molèsties que arrossega, ho feia el juvenil Roger. Al minut 51 Alex Morillas posava el 0 a 2 en una magnífica jugada de Candel pel carril esquerra que donava tranquil·litat en una fase de l’encontre en que els locals amb més voluntat que qualitat apretaven buscant el gol que els tornés a entrar al partit, li va faltar un tercer gol al Sitges per sentenciar però aquest no va arribar, escurçant diferències en un rebot el local Gutiérrez posant el 1 a 2, arribant l’empat també en gol accidental en la porta del Sitges, fent el 2- 2 Gerard Rovira, en una recta final que es va poder perdre però també guanyar l’ultima la tenia Fede en una falta que de nou el porter volant refusava a corner al minut 90, es va haver de conformar el Sitges sumant un punt quant van tenir pràcticament al sac els tres davant un Castellví de la Marca lluitador i poc més, que tants sols portant dos punts, hagués estat un molt bon cop d’efecte per els homes d’en Manel Rodríguez, la victòria en una jornada que el Martorell perdia amb la Munia.

Castellví de la Marca: Chus, Younes, El Holicine, (Sadurni) Hassis, (Olivella) Hiccham, (Rovira) Guti, Albert Mico, Abel Moreno, (Dennnis) Yomine, Orejuela i Adroud.

UE Sitges: Mario León, (Roger) Sarabia, Pepe, (Roberto) Morillas (Cardiel )Pascual, (Gerard) Candel, Edu Hidalgo, Marc Cham, (Jaume Jordi) Marc Gonzalez, Fede i Eloi.

L’àrbitre, Mengual Valenzuela treu targetes grogues per el Sitges a Sarabia, Roberto, Marc Gonsalez i Eloi.