El sènior del CB Cubelles guanya en un últim quart excepcional

Cròniques i resultats dels partits disputats pels equips del Club Bàsquet Cubelles

Plantilla de l'equip SUB25 femení del CB Cubelles. Eix

SENIOR MASCULÍ

CB CUBELLES - CAMBRILS 65-61

El CB Cubelles debutava a casa aquest dissabte contra el CB cambrils.

L'equip local es presentava amb les baixes de Pasqui i Víctor, però amb la incorporació del sub 21 Santi (amb minuts de qualitat durant el partit).

Els tres primers periodes van ser molt semblants, amb un Cambrils molt dur en defensa i un Cubelles sense saber llegir el partit i poc acostumat a aquest nivell de contactes. El primer avantatge visitant va arribar al final de la primer quart amb un 12-17 . En El segon, l'equip local va reaccionar posant-se a dos punts a sis minuts del final de la mitja part, però llavors els visitants van fer valer el seu físic per posar un marxa mes en defensa i amb un parcial de 3 a 15 arribaven al descans 14 punts a dalt, 26-40.

El pas pels vestuaris va activar als del Garraf que amb un 12 a 0 tornava a posar-se a 2 però una altra vegada amb dos triples del Cambrils i una defensa fregant el límit tallaven la reacció acabant el quart 42-54.

Però el millor Cubelles va arribar en els últims deu minuts, el parcial en aquest període va ser de 22-7. Va transcórrer exactament igual que la resta del partit, parcial local per igualar el matx, però aquesta vegada no van deixar que el Cambrils reaccionés. ni tant sol dos errors dels àrbitres que van atorgar cinc tirs lliures als visitants, van aconseguir que el locas s'anessin del partit i van mantenir el cap fred per portar-se els dos punts.

Atenció: el treball de l'ajuntament de Cubelles, per deixar la pista llesta per al partit després de la inundació de la nit anterior.
Atenció especial al CB Samà oferint la seva pista, per jugar el partit si el pavelló de Cubelles hagués quedat inutilitzable.

Millorable: la poca continuïtat en defensa.
Immillorable: l'último quart

JOSE LUIS CAPELLA

SOTS 21 MASCULI

CB CUBELLES - AE BASQUET PRATENC 77-46

Cb Cubelles: 7.Santi (18pts), 8.Coca (0), 13.Carlos (13), 14.Edu (11), 15.Sergi (4), 16.Aitor (23), 17.Adri (0), 35.Robles (8)

Parcials: 1rQ 21-7 2nQ 17-8(38-15) 3rQ 18-22(56-37) 4tQ 21-9(77-46)

GRAN DEBUT DEL SOTS 21, VICTORIA DE PRINCIPI A FI

El debut del sots21 del cb cubelles a la competició es va saldar amb una contundent victòria per 31 punts de diferència.

El inici del partit va ser espectacular amb un parcial de 16-3 que posava les bases de la victòria final. L'equip basava el seu joc en contraatacs i transicions ràpides que permetien fer punts fàcils. Els visitants es veien continuament desbordats pel joc local. questa tònica va continuar fins a la mitja part. En el tercer quart la defensa local va estar més tova i això va permetre retallar lleugerament les diferències. Però els locals es van posar les piles novament al últim quart i les diferències es van disparar per sobre els 30 punts.

Les sensacions són bones en aquest inici de competició però caldrà seguir treballant per conjuntar l'equip i saber lluitar quan les coses no vinguin tan de cara.

SISCU MARTIN

SENIOR FEMENÍ

SANT FRUITÓS- C.B.CUBELLES 64-50

CB CUBELLES: AndreaV.,5. Berta,4; Gemma,8; Meri,18, Paula,2; Raquel,10; Alba; Ari; Xini,3.
Absents: Este,Sara i Andrea M.
Entrenador: Juanma Castellano.
Arbitre: A.Aguilar.

EL CUBELLES NO ASSOLEIX LA REMUNTADA

EL Cubelles no va encetar la lliga amb bon peu i va encaixar la primera derrota en un camp on, de ben segur, perdran molts equips.

El primer quart, després dels primers minuts de tempteig va ser clarament local, recolzades en el seu bon tir i les facilitats defensives oferides per les visitants que nomes sumaven des del contraatac.El parcial de 19-9 donava ales a les locals que dominaven el ritme del partit i responien amb cistelles cada intent per part cubellenca d’apropar-se.

El segon perióde,mes igualat també era per les locals,per nomes un punt, peró que deixava un preocupant 35-24 al marcador al descans.

La sortida de vestidors de les cubellenques va ser molt millor que l’inici i un parcial de 0-8 a meitat de quart posava un 43-40 que deixava tot obert.Malgrat aixó les locals es van sobreposar i van aprofitar les nombroses perdues de pilota de les visitants per acabar guanyant per 64-50.

MVP: Clarament,Meri Toruella, no nomes per la seva aportació en atac com per la seva excel.lent defensa a la segona part.

JUANMA CASTELLANO

SUB 25 FEMENI

INMA-CB CUBELLES 61-65

CB Cubelles:Angi (8), Irina (9), Andrea E (2), Clara (3), Patri (8), Jessi (8), Tania (6), Negra (0), Natalia (2), A. Neyra (9), Noelia (0)
Absents: Neus Ripoll
Entrenador: Pepe Cabedo
Parcials: 11-16, 07-17, (18-33), 11-12, (29-45), 11-11 (40-56)

VICTORIA TREBALLADA DEL CB CUBELLES EN EL SEU DEBUT A LLIGA

Partit treballat el que es va viure ahir a la tarda per part de les noies del Sub 25 femení, una primera victòria fora de casa i contra un equip dur com el INMA podia donar indicis del que es pretén fer aquesta temporada, però anem pas a pas i comentarem aquest partit on Cubelles va sortir des del principi amb més ganes que el seu rival ...

1er Quart.- Començava el partit i possiblement per ser el primer partit de temporada els dos equips realitzaven molts errors, cap dels dos volia i les cistelles anaven a anar a poc a poc, tot i així es veia un Cubelles millor situat amb major energia i una defensa a l'home que segur passant els minuts donaria el resultat que es volia, calia estirar el carro i per això es va posar en l'acte la nostra base Angi que amb 8 punts en aquest quart donava l'estirada necessaria en atac per a les cubellencs, distàncies curtes però per acabar aquest quart amb el primer avantatge en el marcador, 11 a 16.

2n Quart.- Calia seguir amenaçant el cèrcol, la qüestió era de no haver d'anar a remolc per després jugar més còmodes, així des de la banqueta es va dir i la veritat que va ser així com es va traduir en el partit, portar el temps del partit i decidir quan actuar, aquest va ser el quart on les pivots nostres van dominar el partit, bones combinacions i punts necessaris, Irina 7 punts en aquest quart i Clara 2 més e inclourem 2 penetracions consecutives de Jessi (8 punts) on es trencava el partit, 14 a 31 (minut 16) però tot no va ser bo, hi va haver alguna badada defensiva on no s'acabava de tancar el rebot la qual cosa es van cedir diverses opcions de tir per al INMA per poder acabar-les en cistella, tot i així direm que va ser el millor quart jugat per les cubellencs on van acabar amb 7 a 17 en aquest quart per finalitzar la mitja part amb una bona renda en el marcador, 18-33.

3er Quart.- Al descans es va explicar de la importància que tenia els 15 punts de diferència, que no s'havia de baixar els braços i que es tenia que incrementar, però amb  cap, era el Cubelles el que decidia i les presses les devia tenir el conjunt local, però de vegades el que es diu no es compleix, va ser un quart de mantenir distàncies, es va abaixar el ritme defensiu i es va optar per no defensar com es devia, un joc bastant boig, on el positiu d'això era que les diferències seguien igual, arribant als últims deu minuts amb el resultat de 29-45.

4t Cambra.- Amb dues bases en pista, (Angi 8 punts i Patri 8 punts més) es va voler controlar el partit, i no perdre els papers, l'equip va arribar a la seva màxima renda (20 punts) en el minut 34, 34 a 54, destacant aportacions de Patri on va dirigir l'equip amb mestria, i Andrea Neyra, (9 punts) espectacular en més d'una acció i molt segura de si mateixa, podríem parlar de l'equip sencer perquè va ser així, totes van defensar al límit encara van haver algunes llacunes típiques de principi de temporada on estem segurs que milloraran amb el pas del temps, l'equip va saber mantenir la diferència, sense aclaparaments però treballant dur, en general totes van ser això, un equip on la primera batalla d'aquesta lliga va ser per a elles ...

Millorable: Moments puntuals on no es va saber administrar el joc amb precipitacions en el tir. Treball en el rebot defensiu.
Immillorable: L'equip en general, totes van aportar i van ajudar amb molts punts repartits, la defensa del segon quart va ofegar a l'Inma i va ser el moment clau per anar al descans amb 15 punts de diferència.

MVP.- Destacarem a dues MVP, s (Patri que encara que no fos la seva posició habitual, el jugar de base va estar fenomenal a la direcció sense pràcticament cap error més la seva defensa i aportació al cèrcol. I Andrea Neyra, molt regular en totes les seves accions , rebots, punts determinants en moments claus.