Victòria clara del sènior masculí del CB Sitges a Reus

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01

Zamar 2000-Ploms Salle Reus “A” 58 - Bàsquet Sitges “A” 86

Marc 4, Jordi 2, Roger 17, Edu 15, Noel, Saladie, Xavi 14, Mauro 6, Toni, Gonzalvez 9,  Nacho 6, Alex 2, Velasco 8.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 9-20  15-16  19-26  15-24

Desplaçament del Bàsquet Sitges a la difícil pista del Ploms Reus que, junt amb el Collblanc, Ciutat Vella i Viladecans, era un dels quatre equips que havien guanyat les dues primeres jornades. Així doncs, s’entén la magnífica entrada que tenia el pavelló del Club Natació Ploms.

El Bàsquet Sitges inicia el partit amb el cinc format per Velasco, Jordi, Marc, Edu i Gerard, amb la lliçó apresa d’anteriors partits, especialment en el primer desplaçament a la pista de l’Esparraguera. El Sitges surt endollat i li fon els ploms al Reus, minut nou (3-20); lleugera reacció dels del Baix Camp en el darrer minut del quart, per finalitzar 9-20.

Segon quart més igualat on el Sitges manté el marge de seguretat dels 10 punts d’avantatge; minut dos, 11-22; minut cinc, 13-27; minut vuit, 15-31; minut nou, 22-32; al final del quart, 24-36.

A l’inici de la segona part el Bàsquet Sitges no afluixa i continua mantenint cert marge de seguretat sobre Ploms-Salle Reus que comença a impacientar-se i a protestar els seus jugadors quasi totes les decisions arbitrals i són penalitzats amb més d’una tècnica, que encara els hi fa més difícil la remuntada, a més a més de carregar els seus jugadors titulars de personals; minut cinc, 33-43; minut nou, 41-53. En el darrer minut  d’aquest tercer quart, el Sitges aconseguiria un parcial de 2-9, amb triple final de Mauro sobre la botzina, que deixaria un marcador de 43-62, a falta de deu minuts per finalitzar el partit.

En els darrers 10 minuts els del Baix Camp s’enfonsaren com el plom, especialment pel bon joc dels homes interiors del Bàsquet Sitges, Xavi 14 punts, Edu 15 punts i els 17 punts de Roger Pérez posaren molt nerviosa a la graderia i als jugadors locals, que perderen fins a tres jugadors per cinc personals en els dos darrers minuts de partit, quant el marcador era ja de 54-78; la diferència s’incrementaria en aquests dos darrers minuts fins els 28 punts, 58-86.

Proper partit, a Pins Vens, dissabte a les 18:00 hores, el Sitges rep la visita del C.B. Valls Nutrion Internacional, equip que ha perdut les dues primeres jornades, amb l’IPSI i el Ciutat Vella, i aquesta darrera setmana ha guanyat al Vendrell (77-62).

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

Zamar 2000 – Ploms Salle Reus “C” 73 - Bàsquet Sitges “B” 63

Guillem Albes 8, David Almirall 10, Hamzah Baig 20, Guillem Ballús 9, Roger Dagà, Eugenio Hernández 1, Jordi Noguer 6, Lucas Pérez, Oscar Porras 5, Albert San Jose 2, Brandon 2.

Entrenador: Rubén Hernández.

Parcials: 25-20  15-17  20-14  13-12

BONA MILLORA.

Bon partit el disputat aquesta setmana pel nostre Sènior “B”, malgrat la derrota.

Al primer quart, els dos equips van estar molt bé ofensivament. Al segon, les defenses van millorar però es veia un bon joc.

A la represa, la forta defensa dels locals va ofegar als visitants que, amb un parcial de 12 a 5 en 8 minuts, va fer agafar un avantatge de 9 punts, per entrar a l'últim quart. Diferència, que malgrat els esforços sitgetans, no es va poder reduir. Destacar els 20 punts del Hamzah, amb un gran partit.

El proper cap de setmana, dissabte a les 16:00 hores a Pins Vens, contra el C.B. Montblanc.

Júnior “A” – Masculí - Nivell “B” – Grup 04

Bàsquet Molins 36 - Bàsquet Sitges “A” 77

Bon inici de temporada encara que el joc fet pot millorar molt.

El domini en el rebot i la millora en el contraatac ha estat clau.

La mala notícia és la lesió del Fabián. Una lesió de genoll que pot arribar a ser complicada.

El proper cap de setmana, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Gavà.

Cadet “A” – Masculí – prèvia – Nivell A – Grup 07

C.B. Gavà “1” 57 - Bàsquet Sitges “A” 60

Parcials:m16-13  13-16  16-10  12-21

Partit amb un plantejament molt físic per part del Gavà, sabedor de la seva major altura i més atlètics. Contrarestat amb una gran determinació i actitud de lluita per la victòria des de l'estratègia, amb canvis defensius per la nostra banda de forma continuada.

Per complir el nostre objectiu d'arribar igualats a l'última part i amb el nostre quintet inicial el més descarregats de faltes, per intentar poder jugar-nos el partit al final.

Partit molt bronc, ells amb tres pivots grans obstinats a provocar al nostre únic home d'aquestes característiques pel mitjà que fora. Ho van aconseguir al final del partit amb males arts, caient un dels nostres jugadors en aquestes provocacions. Com a conseqüència, intencionada i tot seguit expulsió. Marcador 53-56, al nostre favor. No ens rendim i superem aquestes incidències envers tres accions de coratge i l'encert des del tir lliure, per fer-nos amb aquesta victòria en el nostre debut.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens contra Bàsquet Samà Vilanova CMA.

Cadet “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 14

Bàsquet Ribes 58 - Bàsquet Sitges “B” 45

Partit igualat fins que al 2on quart l'equip s'ha trobat amb una defensa zonal 1-3-1, la qual i com ès normal, ha costat molt poder-la atacar. L'equip rival ha marxat d’uns 8 punts, però a nivell de joc molt igualat entre els dos equips; hem intentat remuntar a base de pressió individual però no ha pogut ser.

Tot i així, hi ha moltíssima feina a fer, estem començant a posar bons fonaments.

El proper cap de setmana, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra Jevnet.es-C.B. Castelldefels 01.

Infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 18

Basket Almeda 2 16 - Bàsquet Sitges “A” 67

Parcials: 2-27  14-36  0-3

El Sitges inicia la temporada contra l’Almeda, on el nostres nois començaren aplicar el que han après fins el moment. Després de bones sensacions, l'equip s'emporta el partit i sabent que ha de continuar treballant per millorar i seguir endavant.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra C.B. Gavà 02.

Pre-infantil “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 05

BM Viladecans 79 - Bàsquet Sitges “A” 54

El proper cap de setmana, D E S C A N S.

Mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell B – Grup 22

Servei Mèdics Penedès – Casal Vilafranca 2004  79 -Bàsquet Sitges “A” 44

El proper cap de setmana, dissabte a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra Bàsquet Samà Vilanova – MMA.

Mini “B” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 25

Bàsquet Ribes 79 - Bàsquet Sitges “B” 31

Miquel Lledó, Oscar Miro, jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jan Jornet, Marc Güell, David Fernández, Nacho Gimenez, Jaume Garrigo, Biel Reinon, Sergi Serrarols.
Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas

Parcials: 10-3 14-3 12-0 8-0  6-7 11-3 14-5 4-10.

El sitgetans van sortir adormits, aixó va fer que l’equip contrari es poses per davant  en el marcador, tot i les ganes dels jugadors no va ser suficient per recuperar el partir. Va faltar entrar en la dinàmica del joc en equip.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra Bàsquet Samà Vilanova–MMB.

Pre-mini “A” – Masculí – prèvia – Nivell C – Grup 16

Bàsquet Ribes - Bàsquet Sitges “A”

Partit A P L A Ç A T

El proper cap de setmana, dissabte a les 9:00 hores, a Pins Vens, contra C.B. Gelida.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

Bàsquet Sitges – La Oca 59 - A.E.S.E. “A” 56

Andrea 4, Laura Ripoll 2, Alba 5, Marta Figueras, Sandra 10, Pat, Elia, Laura Sancho, Anna 8, Xènia 18, Irene i Cristina 12.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

Parcial: 18-4, 9-20, 13-19, 19-13

Primer partit de la temporada 2015-2016 del Sènior Femení a Sitges en aquest segon any a Segona Divisió, i  cinc noves incorporacions per dissenyar una plantilla que té com objectiu millorar la seva classificació de l’any passat i evitar les angoixes viscudes abans de l’estiu per mantenir la categoria.

La derrota de la primera jornada a Pallejà (57-37) exigia una ràpida reacció i aquesta, sens dubte, es va produir davant l’A.E.S.E., equip consolidat a la categoria on havia disputat fins ara 88 partits, amb 53 victòries i 35 derrotes.

Partit amb quatre quarts molt intensos i amb característiques ben diferents. Un començament trepidant on la defensa sitgetana es manté ferma i permet un atac elaborat per facilitar la definició de les nostres jugadores altes. El 18-4 final sembla dir que va ser fàcil, però res més lluny de la realitat.

El segon quart s’inicia amb la previsible reacció de l’A.E.S.E, i les diferències s’ajusten. Les sitgetanes pateixen i resisteixen l’embranzida. D’un 20-4 (màxima diferencia en tot el partit) a un 27-24 al descans.

A la represa, sembla seguir la mateixa dinàmica i fins i tot l’equip visitant es posa per davant (32-35). I és en aquest moment quan el partit torna a canviar. L’A.E.S.E., tot i estar en bonus,  decideix pressionar a la base sitgetana des de l’inici de la jugada i comet fins a quatre faltes consecutives en zones del camp on el perill és nul. Les sitgetanes, gràcies als tirs lliures, mantenen el partit igualat i les jugadores de l’Hospitalet comencen a crispar-se per unes accions innecessàries i també incomprensibles.

Últim quart, tot per decidir i sortida fulgurant sitgetana, un parcial de 8-0 i el partit dona la volta, 48-45. Continuarà l’igualtat fins arribar al minut 39, i en aquest moment, les sitgetanes es posen 7  punts amunt.  El públic ja veu la victòria a prop, ... però això és bàsquet. Un desesperat A.E.S.E. redueix fins a 4 punts, i amb 13 segons per jugar, té la possibilitat de situar-se a 1 quan l’àrbitre assenyala falta personal i tres tirs lliures favorables a les visitants. Afortunadament, només converteix el primer i el rebot del tercer és capturat per les sitgetanes.

Merescuda victòria en un molt bon partit jugat per les nostres noies.

El proper partit, dissabte a les 17:45 hores, desplaçament a la pista del Zamar 2000 – Ploms Salle Reus “B”.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 01

Bàsquet Sitges 42 - C.B. Alisos 72

Nerea 8, Núria, Jana, Olga 8, Ariana, Xana 4, Marina 10, Anna 3, Marta 5, Federica 2, Aroa 2.

Parcials: 6-13   8-21   16-22   12-16

Primer partit de la temporada de les nostres Sots21. Al primer quart les visitants van marcar el ritme del partit, les sitgetanes amb una defensa poc agressiva i amb errades en el tir de sota de cistella van provocar l'avantatge de les barcelonines. El segon quart va seguir la mateixa línia, defensa amb bastants buits a dins la zona i nombroses pilotes perdudes, van causar fàcils atacs de les visitants.

A partir de la mitja part, l'actitud de les nostres va canviar, començant el tercer quart amb un parcial d'11-4, gràcies a una defensa zonal. Tot i aquesta recuperació de marcador, les sitgetanes van tornar a baixar la guàrdia, moment que van aprofitar les visitants per tornar a augmentar la diferència en el marcador i emportar-se la victòria per una diferència de 30 punts.

El proper partit, dissabte a les 20:15 hores, desplaçament a la pista del C.B. Vilatorrada.

Cadet – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 03

Bàsquet Sitges 50 - C.B. Nou Esplugues 45

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

Parcials: 15-12   9-11   17-12   9-10

Les sitgetanes han ofert una molt bona imatge en l’estrena de la temporada, fent un partit seriós i intens de principi a final. El primer quart ha començat amb un bon joc però amb ratxes per ambdós equips depenent de l’encert. Al segon quart s’ha produït una alternança de cistelles en què les locals tenien un cert control del partit però presentaven problemes en la defensa dels talls, i les ganes d’atacar a la primera oportunitat sense prou mobilitat generaven llançaments forçats.

A l’inici de la segona part s’ha millorat la defensa sobre la màxima anotadora rival i això ha permès obrir una petita escletxa en el marcador. Als darrers minuts, el rival ha incrementat la intensitat i la pressió ha generat dubtes en les locals, però la bona feina ja estava feta.

Infantil – Femení – prèvia – Nivell B – Grup 10

Bàsquet Sitges 71 - C.E. Xamba “A” 51

Parcials: 14-10  10-9   25-9   21-25

Bon inici de temporada de les sitgetanes. El primer rival, el Xamba, va fer un inici de partit molt fluix. Les nostres jugadores ho van aprofitar fent un parcial de 10-0, basat en la defensa.

Tot i així, en el segon període, les vilafranquines aconseguien apropar-se en el marcador a tant sols 4 punts. A partir d’aquí les nostres noies es posaven les piles i poc a poc anaven ampliant la diferència fins els 20 punts.

El proper cap de setmana, dissabte a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del BF Viladecans “A”.

Pre-infantil – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 06

Bàsquet Sitges 48 - Bàsquet Femení Cornellà 39

Parcials: 4-19   14-4    14-7    16-9

Primer partit de lliga on les sitgetanes van defensar bé. Les noies, amb constància, actitud i sacrifici van tirar endavant un partit que es plantejava complicat en el seu inici, amb un parcial de 4-19, en el minut deu-.

Així, felicitar a totes les jugadores pel treball realitzat en el debut de lliga. Seguirem treballant!

El proper cap de setmana, diumenge a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Piera.

Mini “A” – Femení – prèvia – Nivell C – Grup 11

Bàsquet Sitges

Jornada de D E S C A N S.

El proper cap de setmana, dissabte a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Base Molins.

Tercer Memorial Pol Lahoz Campaña

El dissabte 26 de setembre, el Club Bàsquet Sitges, Escola de Bàsquet Sitges, ha organitzat el torneig de minis “III Memorial Pol Lahoz Campaña”. Tots els/les jugadors/es han disfrutat d'una jornada de bàsquet al poliesportiu Pins Vens.

El torneig l'han disputat un total de 15 equips. S'han jugat 23 partits durant el matí-

S’han recaptat 717 € per la recerca dels tumors del desenvolupament (càncer infantil) en el laboratori de l’hospital Sant Joan de Déu.

Tots els jugadors han pogut lluir la seva polsera solidària.