CHVNG

Primer partit de lliga del sènior de l'Hipersimply a segona catalana i ensopegada

Sènior Masculí Hipersimply CHVNG. Eix

Complicat inici de lliga per l’equip. Estrenar categoria anant només 10 jugadors i enfrontar-se a un equip molt i molt fort, que a més, compta amb tres jugadors que l’any passat jugaven a primera estatal, no és la millor manera d’agafar moral per intentar la permanència.

Tot i això, i deixant a banda el resultat, 21-10 al descans i 19-9 com a parcial del segon temps, per arribar al 39–19 al final, el partit no va tenir cap mena d’història.

Però, ens hem de quedar, per força, amb l’actitud de tots els jugadors fins el darrer instant del partit, la bona aportació a la porteria tant d’Ivens com de Martí, la capacitat de dirigir el joc de kike, la lluita incansable d’Ivan i les bones aportacions dels quatre júniors de primer any. Tot plegat fa creure en aquest grup, i de bon segur que el poper partit serà millor, i, pas a pas, amb la consolidació dels joves, l’equip millorarà amb certesa els resultats.

CHVNG: Ivens i Martí (porters), Kike, Ivan, Eloi, Arnau, Franc, Sergi, Kirian i Gerard

PERE SOLÉ

TRABAJADA VICTORIA A DOMICILIO DEL JUVENIL MASCULINO DEL HIPERSIMPLY CHVNG

CH IGUALADA 26 - 28 HIPERSIMPLY CHVNG

Primer partido de la temporada para el equipo juvenil masculino, un equipo que cuenta con la experiencia de cuatro jugadores de segundo año, dos cadetes y la mayoría juveniles de primer año, con la dirección de Pere Solé, Enric Papiol y como entrenador de porteros Jordi Porras.

El Igualada se presentó sin cambios, pero dando la sensación de ser un equipo con experiencia y bien armado física y técnicamente. En los primeros compases de juego los locales imprimieron un alta presión en ataque basado en el lanzamiento exterior aprovechándose del físico de sus laterales. La respuesta táctica del Vilanova fue una defensa 3-2-1 que gestionó con una gran movilidad y eficacia, consiguiendo frenar la previsible escapada en el marcador de los de Igualada, objetivo que no consiguieron. Los azules pararon muy bien el juego de los de la Anoia, con un 8-8 en el electrónico en el minuto 22. Y empezaron a marcar ellos el ritmo.

El pitido final de la primera parte dejaba el duelo igualado, 13-13. La segunda parte mantuvo una tónica similar, mucha intensidad en el juego de ambos equipos y una alta eficacia en el manejo de las rotaciones por parte de Pere, Enric y Jordi. La parte más crucial del partido de planteó en el minuto 25, tiempo muerto solicitado por el banquillo del Vilanova con un 25-23 en el marcador.

Otra vez las rotaciones y el esfuerzo de todos los jugadores fueron el arma del Hipersimply, pero esta vez fue un arma letal, un parcial en esos minutos finales de 1-5 dejaron los dos puntos en el lado visitante.

No es posible destacar a ningún jugador del Vilanova, todos los integrantes del grupo realizaron perfectamente su trabajo y todos fueron esenciales para el triunfo. Enhorabuena.

La grada disfrutó ante unos jugadores que mantuvieron la intensidad y el dibujo táctico que se les pedía durante los sesenta minutos.

JUAN LUIS

CADET MASCULÍ HIPERSIMPLY CHVNG , BON PARTIT I MAL RESULTAT

HIPERSIMPLY CHVNG  20 - LICEU FRANCÈS B 27, (8 – 11)

Bon partit dels cadets davant el Liceu Francès en el primer partit de la competició, on els blaus van sortit a la pista amb molts nervis i ansietat, doncs es tractava del seu primer partit com a federats i en tractar-se d'un equip totalment format per jugadors de primer any, no s'esperava menys, però els nois, van saber superar aquesta situació i després d'uns primers minuts, on semblava que el Liceu seria molt superior, van saber trobar la cara la partit i ficar-se dins del mateix.

Després d'aquests primers minuts, la primera part va ser molt igualada, tot i que els visitants van anar per davant en tot moment al marcador a la pista, el joc era igualat i sense un dominador clar. De fet, els blaus van fer més per endur-se al descans un resultat millor, però tot i la lluita i l'entrega dels nois, els pals ho van impedir.

A la represa, els vilanovins van sortir molt endollats i amb un parcial de 4 a 0, van aconseguir donar la volta al marcador, amb una
molt bona i intensa defensa, que no va deixar maniobrar als barcelonins i aquesta vegada sí, sabent definir en atac.

Després d'aquests primers minuts i amb un time-out obligat per part del visitants, van venir els millors moments del partit, quan durant un bon grapat de minuts, el partit va estar del tot equilibrat i es van poder gaudir de molt bones accions per part dels dos equips.

Però cap el minut 20 d'aquesta segona part, el partit es va començar a decantar pel als visitants, als blaus, se'ls va esgotar la benzina, fet que van aprofitar els visitants per marxar al lluminós. El cansament dels blaus i l'estirada al marcador dels barcelonins, no van fer però, que els blaus decidexin de lluitar totes les pilotes fins a l'últim segon, arribant al 20 a 27 final, un marcador potser massa ampli pel que es va veure a la pista.

JUANJO

CADETE FEMENÍ, PRIMER PARTIT I PRIMERA VICTÒRIA

HIPERSIMPLY CHVNG 24 - 16 BARCELONA SANTS HANDBOL

Partit estrany amb altibaixos de qualitat. Les vilanovines amb nombroses baixes van lluitar durant tot el partit per mantenir-se en tot moment per davant al marcador. En la primera part el lluminós era de 12-8.

Després del descans els hi va costar entrar en el partit però amb tensió i garra es posaren totes a una per intentar augmentar la diferència. Aquesta diferència podria haver estat més gran, si no fos per errar en els set metres; de deu llançaments van entrar dos a dins, dos els va parar la portera i la resta fora i als pals.

El que podem traure d’aquest partit es que, sense fer un gran partit i fallant penals, aquestes jugadores creuen en sí mateix i amb les seves possibilitats.