Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

Triguero es vesteix d'heroi i dóna els tres punts al Vilafranca

Imatge del partit entre el CF Vilafranca i el Santfeliuenc. Ramon Filella

Dos gols de l´il·lustre veterà Santi Triguero en els darrers vint minuts de partit van servir per a que el Vilafranca capgirés el marcador contrari de 2-1 i acabés guanyant el primer partit a domicili de la present temporada (2-3). El degà penedesenc va tornar a jugar de manera molt intermitent i irregular, però aquesta vegada l´encert de cara a porteria va permetre sumar una victòria que pot tenir una importància molt rellevant en el devenir de la lliga.

L´entrenador vilafranquí, Iván Moreno, va sorprendre d´inici presentant un onze inicial sense Santi Triguero, Víctor Merchán i Sergi Moreno, tres titulars habituals en les jornades precedents. La revolució, però, no va tenir efectes en el joc i el Santfeliuenc, fins i tot, es va avançar amb un gol d´Eric Pacheco en el minut 20 (1-0). El gol en contra va esperonar el Vilafranca que, només cinc minuts després, reequilibrava la situació amb l´empat de Víctor Oribe que tornava a l´equip després de deixar enrera la seva lesió.

Fins el descans no hi va haver cap més novetat, però només començar la segona part, en el minut 48, el Santfeliuenc es va tornar a avançar en una rematada de Campos (2-1). A partir d´aquí, el Vilafranca va asumir el rol d´equip veterà i va fer-se amb el control del joc. La clau de tot plegat, però, va arribar en el minut 57 quan Iván Moreno va fer entrar en el terreny de joc Santi Triguero en substitució de Maldonado.

Amb domini del Vilafranca, però amb el partit travat, la figura de Triguero va ser bàsica. En el minut 72, una pilota mal allunyada per la defensa del Santfeliuenc la va recollir el vilanoví per xutar al fons de la porteria i situar el 2-2. Ja a la recta final i quan tot feia pensar en el repartiment de punts, una altra vegada Triguero, amb una potent rematada, superava per tercera vegada el porter Santi Pérez i feia embogir la banqueta vilafranquina per deixar el 2-3 definitiu.

Municipal de Les Grasses (Sant Feliu de Llobregat): 250 espectadors

Santfeliuenc: Santi Pérez, Márquez, Dani Ortiz, Campos, Esteban, Tena, Maldo (Masuet 76´), Bolaños (Faura 81´), Toro, Adrián (Imanol 74´), Eric Pacheco.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Duran, Aitor Casas, Fontanils (Sergi Moreno 69´), Castillo, Medina, Isaac Maldonado (Triguero 57´), Oribe, Bernat, Bueno, Gestí (Merchán 69´).

Gols: 1-0 Eric Pacheco (20´); 1-1 Oribe (25´); 2-1 Campos (48´); 2-2 Triguero (72´); 2-3 Triguero (87´).

Arbitre: David Congost Larrosa. T.G: Márquez, Esteban. T.V: Masuet (78´) // Maldonado, Aitor Casas, Gestí