OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell empata 5 a 5 amb el Cerceda

Moritz Vendrell - Cerceda. Eix

El Vendrell va inaugurar el marcador amb un gol d'Eloi Mitjans al minut 8, però el Cerceda li va donar la volta amb gols de Pablo Fernández, al minut 15 de penal, i de Adrian Candamio al minut 16. Al minut 18, Eloi Mitjans va fer el 2 a 2. Al minut 21, Sergi Miras no va poder superar Martín Rodríguez en un penal que va suposar targeta blava a Adrian Candamio. Al minut 23, Xixi Creus va fer el 3 a 2, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, Adrián Candamio va fer el 3 a 3 al minut 30. Però, al minut següent, Eloi Mitjans va posar un 5 a 3 en el marcador amb un dels gols de falta directa. Al minut 38, Pablo Togores va retallar la distància en el marcador. Tot seguit, el Vendrell va fer la desena falta i Pablo Fernández va marcar la falta directa fent l'empat a 5 gols. El marcador ja no es va moure fins al final del partit.

MORITZ CE VENDRELL (5) Xús Fernández, Jordi Creus, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans -cinc inicial- Francesc Gil, Xavier Aldrich, David Martínez, Joan Lluís Mudarra i Guillem Fox.

HOCKEY GLOBAL CERCEDA (5): Martín Rodríguez, Iñigo Artacho, Joan Grasas, Pablo Togores, Jacobo Mantiñán -cinc inicial- Adrián Candamio, Pablo Fernández i Guillermo Domínguez .

Gols: 1-0  (8') Eloi Mitjans; 1-1 (15') Pablo Fernández, de penal; 1-2 (16') Adrian Candamio; 2-2 (18') Eloi Mitjans; 3-2 (23') Xixi Creus; 3-3 (30') Adrian Candamio, 4-3 (31') Eloi Mitjans; 5-3 (31') Eloi Mitjans, de falta directa; 5-4 (38') Pablo Togores, i 5-5 (38') Pablo Fernández, de falta directa.

Àrbitres: Garrote i López.

Targetes: Adrián Candamio (21').