Primera Catalana Grup 2, 2015-16

El CF Vilanova pateix davant el Vilaseca

CF Vilanova - UE Vilaseca. Eix

Victòria patida i per la mínima del CF Vilanova en la visita d'un UE Vila-seca amb el qual es trobava empatat a punts en l'inici de la jornada. El primer temps ha estat de clar color local. Als 10 minuts Carlos Contreras ja havia aconseguit avançar els vilanovins al finalitzar una ràpida contra iniciada per Juanjo Carricondo en una recuperació al mig del camp. El porter Carlos Rios ha evitat, encara en el primer temps, que els de Dani Gimeno doblessin l'avantatge en un parell d'arribades més.

En la represa, el Vila-seca ha aconseguit incomodar els locals, traient-los la pilota, però ha generat poc perill. Fins que al minut 79, Víctor Morillas ha caçat el refús de porter Carlos a un xut de falta llançat per Moha i ha fet el 2-0 que ha mig sentenciat la victòria. Óscar Valerio ha marcat, a 5 minuts del final, un gol que ha fet tornar els nervis en els locals, però el 2-1 ja no s'ha tornat a moure.

CF VILANOVA (2): Javi Martínez, Aleix, Rubén, Nanitelamio (Casares, 86′), Josan, Moha, Juanjo C. (Kike, 77′), Codina (Sacris, 68′), Jessy Mulenda, Contreras (Ivan Valero, 77′) i Diakho (Víctor Morillas, 63′).

UE VILA-SECA (1): Carlos Rios, Torres, Domínguez, Cuéllar (Vivi, 70′), Madero (Ignasi, 57′), Álex, Toñin (Jona, 70′), Cristian (David, 77′), Valerio, Edu Maestre (Barroso, 57′) i Uri Benito.

GOLS: 1-0 (10′) Contreras. 2-0 (79′) Víctor Morillas. 2-1 (85′) Valerio.

ÀRBITRE: J. Vilaró Alarcón. TG: al local Ivan Valero; i als visitants Edu Maestre, Uri Benito, Jona, Álex (2) i Edu Franco (entrenador). TV: Álex (78′).