El Suburense perdona massa al Vista Alegre però suma un bon punt

Els sitgetans van jugar des de el minut 36 amb superioritat numèrica al veure el local Jarabo la segon groga

Vista Alegre 2 – CF Suburense  2

El Suburense sumava el segon empat a camp contrari, en aquet cas al municipal de Can Vinader del Vista Alegre en un partit que podia guanyar o perdre, i al que els d'en Josu Julian els hi va faltar afinar la punteria en moments determinants del matx.

L'equip però es troba al minut 3 amb la dificultat d'un penal en contra molt protestat pel jugador del Suburense Alberto, que serveix per que el local Sani Bello protagonista en la jugada, avanci als seus amb el 1-0, a partir d´aquí els del Garraf es posen les piles generant perill, l'empat arriba al minut 22 després d'un xut de Marcos Garcia que se li escapa al porter local Alberto Cantero, que Dídac amb la canya preparada ficava dintre quan més atacava el Suburense, fent el segon aprofitant una errada a la sortida per alt de nou del porter del Vista Alegre, deixant en safata la pilota a Dídac, el golejador visitant fent el 1-2, l’expulsió del local Jarabo al veure la segona groga perjudicava més que beneficiava a l'equip sitgetà que va pensar que ja estava tot fet, traient el peu del accelerador arribant al descans tot i les ocasions amb el 1-2.

A la represa la sortida al terreny de joc del local Naoufal dóna més profunditat per la banda dreta de l'atac del Vista Alegre, fent el mateix jugador l'empat amb xut a la mitja volta després que ell mateix va desequilibrar obrin forat al minut 47, la reacció del Suburense no fou suficient per fer el tercer que hagués donat la victòria per les aturades del porter, rectificant les errades que havia tingut en els dos gols encaixats. De poder guanyar es va poder perdre en diferents contraatacs d´un Vista Alegre que jugant amb un jugador menys es va mostrar molt ordenat en defensa i sortint amb molt perill en les seves contres, tenint a favor ja en temps afegit una pilota al pal en un mal refús de la defensa sitgetana.

UD Vista Alegre: Alberto Cantero, Lara, Adrià Pérez, Javier Garcia, German, Jarabo, Jordi Cano, (Longone), Sergio Prieto, Sani Bello, Jonathan, (Naoufal) Gilberto i (Alexis Díaz)

CF Suburense: Nito, Minga, Alberto, (Over) Capa, Marcos Espigado, Creixell, (Marc Sardà) Marcos Garcia, Villa (Huete) Dídac, Geri i Edu.

L’àrbitre Rigau Garcia treu targetes grogues als locals Adria Perez, Javier Garcia, Sani Bello i dues grogues a Jarabo.

Al Suburense grogues per Alberto i Creixell.

El Suburense rep aquest proper diumenge a partir de les 17 hores al penúltim classificat amb un punt, el Torredembarra.