Tercera Catalana Grup 12é, 2015-16

Un Sitges en evolució goleja a la Martinenca

UE Sitges. Eix

UE  Sitges 4 - Martinenca 0

L’equip suma la segona victòria del campionat, per primer cop en les sis jornades disputades no rep cap gol

El Sitges de Manel Rodríguez jugant el millor partit en el que va del campionat golejava per 4-0 a la Martinenca causant molt bones sensacions d’equip, aconseguint no encaixar cap gol deixant veure que aquest es el camí a seguir.

L’equip sitgetà al llarg dels 90 minuts, així com l’afegit es mostrà molt sòlid en defensa entenen en tot el moment el guio del mateix, que amb un futbol d’arribada feia molt de mal al conjunt de Sant Mati Sarroca, sempre ordenat sense baixar la guàrdia en cap moment.

El primer gol va arribar al minut 17 en una molt bona jugada d’atac que Roberto molt segur no va perdonar, mentre s’estava controlant i creant perill, arribant així al descans, ja a la represa encara millorava més el Sitges, fruit d’això Alejandro Pasqua posa el 2-0 en una molt bona jugada, participant tots els jugadors d’atac al minut 58 a la vegada mostrant detalls de molta qualitat, al 65 Jose Sarabia es retroba amb el gol, el seu remat va fer el 3- 0, Francesc Barberà que sortia a la darrera mitja hora recuperat de la seva lesió aconseguia el quart i definitiu al 89. Per ocasions el resultat final va poder ser molt més ampli.

UE SITGES: Mario Leon, Eloi (Rafa) Sarabia, Edu Hidalgo, Candel, Marc Gonzalez, Alejandro Pasqua, (Xavi Martínez) Roberto, Jaume Jordi, (Gerard) Marc Rodríguez, (Victor) Alex Morillas i (Barbera)

Martinenca UE: Monterrubio, Almela, Joanju, Vaques (Guti) Albert, Nacho, (Soufin) Baca, (Rebella) Campe, (Genis) Dolcet, Guillem, (Vallès) i Pasac

L’àrbitre Pallares Samante no mostrava cap targeta.

Proper partit

El Sitges es desplaça aquest diumenge al camp del Fàtima que be de guanyar al Molanta, els de l’Anoia son catorzens a la taula amb 6 punts, l’hora d’inici és a les 17 hores.