OK Lliga Masculina

El Vallès Calafell Tot l'any sense premi davant el Vic

CP Calafell - CP Vic. Eix

No es podrà dir que el Vallès Calafell Tot l'any no ho va intentar. La visita del Club Patí Vic no era gens fàcil i tot i la victòria vigatana per 1-3, els calafellencs van saber aguantar, durant gairebé tot el partit, les escomeses visitants.

A l'inici del primera part, si bé era el Vic qui portava el control del partit, el Vallès Calafell Tot l'any no estava disposat a concedir-li aquest domini i va aconseguir igualar la balança. Una targeta blava al minut 14 a Kílian Aguilar per una falta inexistent va permetre a Ferran Font transformar la directa i fer pujar el 0-1 al marcador.

Però poc van trigar els calafellencs en reaccionar, ja que Marc Vergés venint des de darrera la porteria, aixecava la bola i la rematava fent entrar Carles Grau i la bola mateixa dins la xarxa. Era l'empat a 1. El que restava de primera part fins al descans ha seguit la tònica d'un Vic intentant dominar i d'un Vallès Calafell Tot l'any que es resistia.

El marcador no s'ha mogut fins a la segona part, si bé haguessin pogut ser els calafellencs qui s'avencessin en el marcador de mans de Kílian Aguilar, que ha enviat una pilota al pal, ha estat Roger Presas qui ho ha aconseguit. El resultat era de 1-2 al minut 10 de la segona i el Vallès Calafell Tot l'any encara tenia opcions. Ara bé, el desencert en la falta directa per acumulació no ha permès empatar el partit i els minuts anaven passant sense que el marcador es mogués. Ha estat de nou el Vic qui de mans de Carles Rodríguez ha establert el definitiu 1-3. Els calafellencs ho han provat fins al final amb més esma que encert, però no han pogut capgirar el marcador, Carles Grau s'ha convertit en un mur. A les acaballes del partit, David Arellano ha aturat una falta directa a Ferran Font.

La derrota calafellenca deixa el Caldes, que és qui marca el descens, a 4 punts, una distància encara salvable i que el Vallès Calafell Tot l'any intentarà reduir divendres que ve de nou al Joan Ortoll contra el Reus Deportiu. De ben segur que amb l'actitud mostrada contra el Vic els punts arribaran.