Un altre partit per emmarcar del Cadet femení del CHVNG

Cadet femení del Hipersimply CHVNG. Eix

HIPERSIMPLY CHVNG 42 - 37 CH TORTOSA

Alineació: Ana Romero (2)(2G), Lenda Victorio (14)(4G), Patricia Lucas (15)(3G), Aina Gallart (22)(3G), Laura Roldán (23)(7G), Alba Serrano (24)(3G),  Nuria Gómez (25)(3G), Marta Verges (29)(p), Judith Olivella (31)(15G), Anna Gargallo (34)(2G), Marta Méndez (40), Francesca Ubillus (45)(p), Laia Waira (50), Andrea Fasius (97).

Un altre gran partit de les nostres guerreres que no van deixar cap oportunitat a les tortosines per guanyar el partit, inclòs empatar-lo.

Gran primera part on les nostres des d’el primer segon van imposar un ritme de joc alt. Bona defensa i bones transicions en atac de les nostres les feren portar un bon avantatge al lluminós. Aquesta circumstància no va fer baixar a les visitants que, encara de la seva diferència no van parar de lluitar. Final primera part, 24-18.

Segona part més igualada quan a gols. Segurament, sabent de la seva renda al marcador es van limitar a administrar-la amb saviesa. Apretaven, quan feia falta. Això va suposar que, jugadores que no tenien molts minuts en altres partits, poguessin demostrar al Mister que son allà, i que si les necessita donaran tot el que tenen a dins
per a que l’equip segueixi guanyant.

Molt bon partit de les tortosines que ens van plantar cara en tot moment fent el seu partit. Tan va ser així que amb el parcial de la segona part el van guanyar, 18-19. Final del partit, 42-37.

L’eufòria del guanyar ens ha de fer ser més humilds i seguir treballant com a equip i com a persones.

COSME

Nova derrota del cadet masculí

CH VILANOVA HIPERSIMPLY 9 - CEH BCN SANTS UBAE 36 (3-16)

Nova derrota del cadet en un partit prou dolent del cadet on només van poder plantar cara deu minuts i van permetre als barcelonins donar-se un homenatge a costa del blaus.

Deu minuts d'història va tenir aquest partit, que van ser els que els blaus van decidir baixar els braços davant la superioritat dels visitants tot i que aquests deu minuts van ser prou bons, 2 a 6 al minut 10 i només la falta d'encert de cara a porteria i sobretot l'encert del porter rival, va fer minvar la moral dels vilanovins, que van defensar prou bé i van atacar molt millor que en altres partits, però, aquesta falta d'encert va fer que la moral de l'equip baixés i
s'acabés la resistència. La resta d'aquests primers trenta minuts, van ser un monòleg barceloní.

La segona part, va ser un calc de la primera, els blaus van sortir de nou disposats a plantar cara, però només ho van aconseguir en els primers minuts, la resta d'aquesta segona part i igual que la primera, monòleg barceloní i un resultat dolorós per als blaus, sabedors que la diferència entre els dos equips, no es la que el lluminós va reflectir
al final del matx.

JUANJO

Primera parte excelente del infantil masculino y segunda parte con exceso de confianza

Handbol Poblenou - CH Vilanova Hipersimply Infantil A  23 - 27

21/11/2015 a les 16:00 a la Pista CE Montseny (Barcelona)

El Vilanova jugó una primera parte muy seria superando de forma clara al PobleNou, pero el segundo tiempo fue otra historia.

Todo el juego del  Poblenou pasaba por las manos de un lateral, el jugador más alto y con más recursos. Controlando a ese jugador se tenía al equipo controlado y así se hizo. En el descanso, un marcador de 8 a 16 reflejaba el buen juego que se vió en la pista.

Fue tal la superioridad que en el segundo tiempo el equipo se relajó y llegaron los problemas. El Poblenou apretó los dientes, la árbitro cometió errores de bulto y de forma sorprendente la tortilla se giró. El rival se puso a 3 goles y los espectadores no nos lo podíamos creer.

Hay varios motivos para explicar lo que pasó: el exceso de confianza, la rabia de algunos jugadores del Poblenou por el baño de la primera parte y la árbitro. Efectivamente, una árbitro que no supo atajar momentos de excesiva dureza y que cometió errores en jugadas puntuales. No fueron errores de apreciación, sino de aplicación del reglamento. Esto descentró a los jugadores del Vilanova y en cambio dió alas al Poblenou.

Fue uno de esos momentos psicológicos que a veces tiene el deporte. Uno de esos momentos en que después de haberlo tenido todo se está al borde del precipicio. Pero nuestros jugadores se supieron sobreponer a la rabia del Poblenou, a la árbitro y sobretodo a ellos mismos. Iván (8) y Pol Alentorn (7) lideraron el ataque. Pol Homs (16)  estuvo inmenso en la portería. También marcaron Seke (3), Roger Hurtado (2), Alex (1), Iker (1) y se estrenó Pablo (1).

Al final una valiosa victoria por 23 a 27 contra un rival directo que si hubiera ganado nos habría empatado en la clasificación.