Copa CERS

El CP Vilafranca certifica la classificació per a la segona ronda de la CERS en un partit còmode a Montreux (2-3)

Després del 9-0 aconseguit en el partit d´anada a la capital de l´Alt Penedès, aquest vespre els de Jordi Garcia han repetit triomf a Montreux

L’equip del CP Vilafranca que tornava a jugar un partit en pistes europees 16 anys després. Raimon Mascaró

El C.P.Vilafranca-Cafès Novell no ha tingut cap problema per a obtenir la classificació per la segona eliminatòria de la Copa de la CERS. Després del 9-0 aconseguit en el partit d´anada a la capital de l´Alt Penedès, aquest vespre els de Jordi Garcia han repetit triomf a Montreux en un partit sense massa intensitat i en el que tots els gols s´han acabat marcant a la segona part.

De fet, en el primer temps, les ocasions han estat més aviat poques i el 0-0 cal considerar-lo, fins i tot, un marcador lògic vist el joc d´uns i dels altres. El Vilafranca ha portat el pes del joc i ha generat algunes oportunitats en xuts des de la mitjana distància de Rocasalbas i Rubén Fernández, però sense encert. Per la seva banda, el Montreux, un equip ordenat i amb il.lusió, s´ha defensat amb criteri mantenint els quatre homes molt concentrats en les tasques de contenció.

Després del 0-0 del primer temps, a la segona part l´enfrontament s´ha animat una mica i han començat a arribar els gols. De fet, s´ha repetit l´argument de l´anada quan després de l´1-0 al descans, a la represa el Vilafranca va marcar els restants 8 gols. Entre els minuts 29 i 31, els catalans han aconseguit el 0-2 gràcies a dues dianes de Joan Vázquez i Rocasalbas.

El Montreux, malgrat tenir l´eliminatòria més que perduda, no s´ha rendit mai i en el minut 32,5, el gallec Adrián Boo ha retallat distàncies en una bona acció personal (1-2). El Patí Vilafranca, sense apretar massa l´accelerador, ha tornat a buscar la porteria d´Oberson i en el minut 40 Joan Vàzquez, aprofitant un rebuig, ha situat l´1-3.

En el minut 43, Andreas Munger, de penal, ha marcat pels suïssos i ha establert el que, al cap i a la fi, ha estat el resultat definitiu. Els últims minuts no han aportat gaire novetats més i el duel ha acabat desembocant en un tranquil passeig pels penedesencs que han certificat el merescut pas a la segona ronda de la CERS, competició a la que han tornat enguany després de 17 temporades.

Montreux: Oberson, Ferran Guimerà, Andreas Munger, Adrián Boo, Tiago Ferreira -cinc inicial- Xavi Terns, Urra

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: Gerard Camps, Edu Fernández, Rubén Fernández, Rocasalbas, Joan Vázquez -cinc inicial- Mia Martí (ps), Enric Martí, Jordi Galán, Llorenç Miquel

Arbitres: Corponi i Ferraro (Itàlia)

Gols: 0-1 Joan Vázquez (29,5); 0-2 Rocasalbas (31´); 1-2 Adrián Boo (32,5´); 1-3 Joan Vázquez (40´); 2-3 Andreas Munger (p) (43´)

Incidències: Pavelló Omnisports de Montreux (Suïssa). 150 espectadors