Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

El Vilafranca reacciona tard al camp del filial del Sabadell i acaba perdent per la mínima (2-1)

Sabadell B - Vilafranca. Armand Beneyto

El Vilafranca ha perdut aquesta tarda una bona oportunitat de puntuar al camp de l´equip revelació de l´actual campionat de lliga. Els penedesencs perdien per 2-0 en el minut 83 de partit, però a la recta final han marcat el 2-1 (Medina 84´) i han tingut dues ocasions molt clares per acabar certificant l´empat. El porter sabadellenc Sergio ha evitat el 2-2 en els minuts 89 i 91 a xuts de Triguero i Moreno.

Abans d´aquesta elèctric final, el partit havia tingut color arlequinat. Amb tot, en el primer minut de joc, el vilafranquí Sergi Moreno ha disposat d´una ocasió que hauria pogut canviar el signe del duel. El gol no ha arribat i, com sol dictar la llei del món del futbol, la balança no ha tardat massa a decantar-se de l´altre cantó.

En el minut 13, el local Max ha tingut l´1-0 a les botes, però la seva rematada picada l´ha salvada in-extremis Miguel Ramos en una brillant intervenció. Finalment, en el minut 26, Cesc, culminant una bona jugada per la banda esquerra, ha avançat el Sabadell B en el marcador (1-0). Després del gol, el Vilafranca ha buscat la porteria de Sergio i primer Oribe en una falta (31´) i més tard Medina en una bonica rematada (45´) han fregat l´empat.

El primer tram de la segona part ha estat, potser, el més fluix del duel. De fet, no hi ha hagut accions clares fins que en el minut 68, una altra vegada Cesc, aprofitant un refús de Miguel Ramos, ha tornat a marcar i ha col.locat el 2-0 a l´electrònic. Vist el partit, el resultat era exagerat i, a partir d´aquí, els d´Iván Moreno han posat setge a la porteria sabadellenca.

En el minut 84, Medina, a la sortida d´un córner, ha donat esperances als vilafranquins amb el 2-1 que ha obert un últim tram d´enfrontament de claríssim color penedesenc. A més de les dues ocasions salvades de forma espectacular pel porter arlequinat Sergio, el Vilafranca ha pressionat amb molta insistència. Aquesta vegada, però, a diferència de la setmana passada davant el Rubí, la remuntada no s´ha pogut acabar de certificar.

C.E.Sabadell B: Sergio, Diego, Guillem, Pol, Alba, Josep, Max (Ñito 73´), Ferreira, Manel, Civil (Sandro 56´), Cesc (Español 81´)

F.C.Vilafranca: Miguel Ramos, Albarrán (Gestí 73´), Guti (Aitor Casas 85´), Fontanils (Illescas 73´), Castillo, Medina, Bernat Puig, Oribe, Moreno, Merchán, Santi Triguero

Àrbitre: Rubén Mancera Antón

Gols: 1-0 Cesc (26´); 2-0 Cesc (68´); 2-1 Medina (84´)

Incidències: Municipal Pepín Valls de Castellar del Vallès. 200 espectadors