Club Escola Handbol Vendrell

El petits del CEHV aconsegueixen la victòria en el seu debut

Plantilla de l'infantil mixt del CEH Vendrell. Eix

Aquest passat cap de setmana, l’equip infantil mixt del CEH Vendrell va debutar amb victòria a domicili davant l’Handbol Vila-seca per 9 a 26 a la lliga dels ​Jocs Esportius. Per altra banda, l’aleví femení ha guanyat una part de les quatre part, a casa de l’Handbol Tarragona.

La resta d’equips no han pogut superar els seus rivals. El juvenil masculí va perdre 30 a 19 contra el Poblenou, on una mala primera part el va condemnar anar per darrera en el marcador i no poder puntuar. El juvenil femení va perdre a casa contra el líder Sant Vicenç dels Horts per 10 a 40. Com reflexa el resultat, l’equip vendrellenc mai va tenir opcions de competir contra el seu rival i va ser "una titella" a les seves mans.

El sènior masculí tampoc va aconseguir cap punt a casa d’Handbol Vilamajor, equip que va segon a la classificació de Lliga Catalana. Després d’una primera part on van dominar les defenses i el resultat era 10 a 6, el partit va embogir i el Club Escola Handbol Vendrell va ser el gran perjudicat i va acabar cedint per 35 a 19 que no demostra la lluita que van tenir els nostres jugadors.

El sènior femení va perdre el passat diumenge al matí davant l’handbol Agramunt 17 a 20, en un partit molt disputat on la tònica sempre ha estat la igualtat i només en els últims cinc minuts les errades locals han permès la victòria de l’equip visitant.

La propera jornada només jugarà a casa el sènior masculí davant l’Handbol Manyanet, al pavelló municipal del Vendrell, a les 18h.