El SFA del CB Samà es desquicia amb l'arbitratge i cau a casa de l'Arenys

Arenys Bàsquet - La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova. Sílvia Díaz

Arenys Bàsquet 66 - 42 La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova

Les noies d’ Òscar Andreu encadenen 7 derrotes consecutives i ara aprofitaran les vacances per tornar amb la mateixa energia de la primera volta.

Anotacions: LAIA (0) - CERES (0) - ANNA (3) - ANIRA (15) - IRENE (6) - LAURA (9) - MARIA (0) - ELI (7)  - ELENA (2) - HELENA (0) - CAROL(0) (NO JUGUEN: NATALIA)

Parcials: 14-12 / 10-7 / 21-12 / 21-11

La Parròquia-Bàsquet Samà es desplaçava a la pista de l' Areny en un partit important per les de la capital del Garraf. Després de la derrota l'anterior setmana les samistes volien aconseguir una nova victòria contra un possible rival directe.

Quan l'equip va arribar al pavelló se'l va trobar tancat i amb la informació que les activitats s'havien suspés. Va ser al cap d'una estona i a poc per ser l'hora de l'inici del partit que casualment el Samà es va poder assabentar que el partit s'havia traslladat a un altre pavelló.

El partit començava amb avantatge vilanovina amb un 4 a 0 gràcies al joc ràpid en atac. En el minut 3 reaccionen les locals amb un 7 a 0 que es igualat al minut 7 per les vermelles. Màxima igualtat en el marcador tot i que el Samà s'estava mostrant molt incissiu en atac i en defensa prou sòlid, tot i el gran potencial interior de les locals. Les samistes no van poder anotar més pel nefast percentatge en tirs lliures. Aquest fet s'aniria allargant també al segon període.

En canvi les locals es mostraven més segures de la línia de personals. Així s'arribava a la mitja part amb un avantatge per les verd-i-blanques de 5 punts.

A la represa, un parcial de 5 a 0 allunyava a 10 punts a l' Arenys i les samistes començaven a patir en defensa. A partir d'aquí el nerviosisme de les vilanovines va créixer i les decissions arbitrals pesaven en un equip samista que veia que el partit se li escapava.

Aquesta dinàmica es va allargar fins al final del partit. Tot i la lluita, una vegada més , fins l'últim segon. En aquesta ocasió l'ofuscament i l'encert local no van permetre cap opció a la remuntada.

La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova es sitúa en vuitena posició a falta de cinc jornades per finalitzar la primera fase.

Arribat el final d'any 2015 el Sènior Femení del Samà ha de fer balanç de tot el treball realitzat i els resultats obtinguts. En aquesta nova etapa en la categoria més exigent del bàsquet català les jugadores d' Òscar Andreu van realitzar una gran primera volta. Ara amb un desgast important arriben les vacances tan necessàries que de ben segur serviran per tornar al 2016 amb la mateixa energia, il·lusió i convenciment en les seves possibilitats.

Un excel·lent partit del Samà no és suficient per guanyar el partit al líder

SENIOR MASCULÍ “A” (1a categoria catalana G02)
CB Salou - La Parròquia-Samà Vilanova ‘A’  95-85

CB Samà:  Piñol (-), Vila (-), Ortiz (5), Zanca (15), Barot (7), Moreno (17), Artigas (3), Guillaumes (-), Liao (24), Burcet (-), Rojas (2) i Carreras (12)

Parcials: 18-28, 24-16, 21-17, 32-24

La Parròquia-Samà Vilanova visitava la pista del CB Salou, líder destacat del grup 02 de primera catalana masculina.

Com ja es conegut, el CB Salou està sent el líder intractable del grup 2 de la primera catalana amb tan sols una derrota, i guanyant gairebé tots els seus partits amb moltíssima autoritat i a vegades de manera escandalosa per la diferencia al marcador.

L'inici del l’equip Vilanoví va ser d’aquells per recordar, molt bona defensa i en atac molt encertats, d’aquesta manera s’arribava a la fi dels 10 primers minuts amb 18-28 al marcador.

L’inici era feliç pels de Xavi Canales, però quedava molt de partit i davant un CB Salou que a part d’un cinc inicial terrorífic amb jugadors de la talla de Santiago (ex CBT a leb plata), Cubillas, Martinez...posseïa també molta profunditat de banqueta.

S’iniciava el segon període, i com era d’esperar el Salou reaccionava, i tot i que la defensa del conjunt de La Parròquia era correcta, els locals anotaven una i un altre vegada rebaixant la diferencia fins els dos punts al descans 42-44.

La primera part de l’equip vilanoví va ser molt bona, i ara calia seguir en la mateixa tònica durant el 3 i 4 període, intentant competir el partit fins al final, buscant un marcador el més baix possible donat del potencial ofensiu dels locals, i intentar posar la por al cos a l’equip de López.

Començava el tercer quart, el Salou volia marxar al marcador però el coratge i l’entrega de l’equip de Canales ho impedia. La Parròquia volia competir, volia créixer com equip, volia que si guanyava el líder fos suant de debò.
Ai així va ser, igualtat al marcador, amb algun moment el Salou marxava de 8 punts però ràpidament era contestat per alguna acció de mèrit dels de la capital del Garraf que continuaven ficats al partit.

S’arribava a l’últim quart de partit amb el marcador 63-61 pels locals en un autèntic partidàs de bàsquet.

El definitiu quart començava molt bé pels de la comarca del Garraf que aconseguien posar-se per davant amb dos triples seguits de Carreras. Intercanvi constant de cistelles fins el minut 5 de l’últim període 74-73 i aleshores va sortir el talent dels locals: Fins a 5 triples gairebé consecutius feien que el marcador es situes a manca de dos minuts en 89-81 difícil ja pels joves jugadors vilanovins que van acabar claudicant per 95-85

Partidàs amb majúscules de La Parròquia-Samà Vilanova!!