La Parròquia Bàsquet Samà cau de forma clara a la pista del Sant Medir

Imatge d'arxiu. Arnau Salvó

Sant Medir A - La Parròquia Samà 73-53

No va poder ser. El Bàsquet Samà tenia l'oportunitat diumenge a la tarda al barri de Gràcia d'assaltar la tercera plaça de la classificació de la primera catalana, però la manca d'ambició, d'esperit i el gran partit dels barcelonins ho van impedir.

El partit començava bé pels jugadors de Xavi Canales que arribaven a la fi dels primers 10 minuts amb 7 punts d'avantatge amb un joc alegre com ens té acostumat l'equip vilanoví.

S'iniciava el segon quart, i l'equip del Sant Medir passava per sobre dels vermells, acció rere acció. Incompressiblement els de la capital del Garraf s'esborraven del partit i s'arribava al descans amb un decebedor 36-28, després de perdre el quart per 15 punts de diferència.

A la represa, continuava la tònica i el Sant Medir assolia la màxima diferència fins aleshores (15 punts), però La Parròquia apel·lava a l'orgull i aconseguia remuntar l'encontre fins a situar-se a dos punts. Una reacció local al final del quart però deixava el marcador en 7 punts de diferència.

L'últim quart, lluny de ser el de la reacció definitiva del Samà, es convertia en un autèntic viacrucis i s'acabava claudicant per un clar 73-53.