El Moritz Vendrell perd 5 a 3 a la pista del Valongo

Moritz Vendrell - Valongo. Eix

El Moritz Vendrell va perdre 5 a 3 a la pista del Valongo (Portugal) en la darrera jornada del grup C de la Lliga Europea i s'enfrontarà amb el Benfica en els quarts de final.

La primera part va finalitzar amb un empatat d'1 a 1, amb un gol inicial de Sergi Miras al minut 11 i l'empat de Joao Almeida al minut 23. Només començar la segona part, en tres minuts fatídics, el Valongo se'n va anar en el marcador amb dos gols més de Joao Almeida i un de Joao Guimaraes. Sergi Miras, al minut 30 va fer el 4 a 2, però la possible remuntada no es va materialitzar i en el darrer minut Ruben Pereira va fer el cinquè gol del Valongo i Xavier Aldrich, de penal, va establir el definitiu 5 a 3.

Ara, un cop finalitzada la fase de grups i coneixent el rival de quarts de final, ja toca pensar en el  proper compromís de l'OK Lliga. Dissabte 13 de febrer el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista de l'Alcoi.

La propera jornada d'OK Lliga a casa serà el dissabte 20 de febrer amb el Caldes.

Els quarts de final de la Lliga Europea amb el Benfica es disputaran els dies 5 de març, a casa, i el 2 d'abril, a Portugal.

VALONGO (5): Pedro Freitas, Diogo Seixas, Henrique Magalhaes, Hugo Azevedo i Rúben Pereira -cinc inicial- Joao Almeida, Joao Guimaraes, Luis Melo i Xavi Cardoso.

MORITZ CE VENDRELL (3): Guillem Fox, Jordi Creus, Jordi Ferrer, Sergi Miras i Francesc Gil -cinc inicial-, David Martínez, Xavi Aldrich i Xús Fernández.

Gols: 0-1 (11') Sergi Miras; 1-1 (23') Joao Almeida; 2-1 (28') Joao Guimaraes; 3-1 (29') Joao Almeida; 4-1 (30') Joao Almeida; 4-2 (30') Sergi Miras; 5-2 (49') Ruben Pereria, i 5-3 (49') Xavier Aldrich, de penal.

Àrbitres: Flossel i Ullrich (Alemanya).

Targetes: blaves a Xixi Creus (47') i a Francesc Gil (49').