Tercera Divisió Grup 5, 2015-16

El Vilafranca supera al Masnou a domicili i es consolida en la zona de play-off d'ascens

El Vilafranca supera al Masnou a domicili . Eix

Masnou-Vilafranca 0-2

El Vilafranca continua amb pas ferm en el seu camí cap a la promoció d´ascens i el que fa poques setmanes només semblava un somni, està prenent forma cada setmana que passa. Al camp del Masnou, els d´Iván Moreno van sumar la seva tercera victòria consecutiva lluny de Vilafranca i, a més, ho van aconseguir realitzant un partit molt seriós i efectiu. I per si això no fos suficient, l´etern Santi Triguero va tornar a marcar i ja ha arribat als 201 gols en la seva carrera a Tercera Divisió.

El triomf al Maresme no va ser senzill. En el primer temps la igualtat va ser manifesta i durant la primera mitja hora no hi va haver jugades d´autèntic perill. En el minut 32, però, una rematada de cap de Fontanils es va estavellar al pal en la millor ocasió quadribarrada d´aquest primer temps. El Masnou va replicar amb dues rematades potents de Dani Prieto en els minuts 33 i 38 que van sortir ben a prop del pal de la porteria de Ramos.

Després del 0-0 del descans, la segona part va començar amb el mateix guió d´intensitat que havia tingut la primera. En el minut 57 va arribar l´acció clau de l´enfrontament. Una jugada de Gestí i Santi Triguero acaba amb una rematada d´Oribe des de l´interior de l´àrea que supera l´estirada del porter local Priego (0-1).

El gol va donar tranquil.litat al Vilafranca que en els minuts porteriors va controlar el duel sense problemes. En el darrer tram, el Masnou, conscient de la importància dels punts en joc, va apretar molt i va generar diverses ocasions que haurien pogut canviar el signe del duel. En el minut 72, Oscar Arnau, a l´interior de l´àrea, no pot superar Ramos i en el 83 Ferri, lliure de marca, remata per damunt del travesser.

Com sol passar en aquests casos, el Vilafranca va ser letal a la contra i ja en el temps de descompte una pilotada llarga la controla Santi Triguero que acaba marcant el segon de la matinal. Al final, un clar 0-2 que certifica el bon moment dels penedesencs lluny de casa. Ara arriben dos desplaçaments consecutius més (Palamós i Júpiter), però tal i com està l´equip no es poden descartar dues victòries noves. El Vilafranca va pel camí de fer història.

Masnou: Priego, Márquez, Juanma, Dani Prieto (Palanca 72´), Guti, Sebas (Mendoza 64´), Ferri, Edu Domingo, Matamala, Oscar Arnau, Llobet (Ballesteros 64´)

Vilafranca: Miguel Ramos, Albarrán, Castillo, Fontanils, Eric Via, Medina, Boira(Maliev 84´), Oribe, Gestí (Aitor Casas 79´), Guti (Ayala 67´), Santi Triguero

Arbitre: Carlos Rodríguez Enrique (Barcelona). T.G: Llobet, Edu Domingo, Palanca // Albarrán

Gols: 0-1 Oribe (57´); 0-2 Santi Triguero (90´)
Incidències: Municipal de El Masnou. 250 espectadors