OK Lliga Femenina

El patí femení cau davant del campió d’Europa

Bon partit de les vilanovines que van plantar cara a davant d'un gran equip que va saber aguantar sempre les embranzides de les locals

Pati Miret en una imatge d'arxiu. Joan Maria Gibert

Dissabte a les casernes vàrem poder veure un gran partit d’hoquei i tot i el resultat final de 2-5 es pot dir que les vilanovines van jugar un gran partit davant d’un dels millors equips del món ja que actualment són les campiones d’Europa. I tot això amb la baixa de la capitana i portera titular Cate Ortega.

El Voltregà va avançar-se molt aviat gràcies als gols de Barceló i Arxé abans de que duguessin 10 minuts de joc, això els va proporcionar la tranquil·litat de poder gestionar el partit com elles volien. El patí no estava realitzant un mal partit estava tenint ocasions suficients, de fet si el resultat fos un altre no hagués estranyat a ningú.

A falta de 3 minuts del final de la primera part Laura Vall aconseguia reduir les distàncies gràcies a la 10 falta de les visitants i semblava que tot quedaria obert de cara la represa, però altre cop les ganes del patí van causar una errada que va acabar amb el gol de Lee a falta d’un minut del descans que tornava a ampliar la diferència (1-3).

A la represa les noies de Mier van continuar l’assetjament a la porteria visitant amb ganes de demostrar que amb una mica més de sort aquest any haguessin pogut plantar cara a aquests grans equips, i el Voltregà va saber jugar amb això i va esperar poder sentenciar el partit a la contra. Lee marcaria en 1-4 en una contra i llençaria dues directes per 15 faltes de les quals una acabaria en el 1-5 i l’altre seria aturada per la portera M.Briva.

Finalment a falta de 2 minuts pel final Laura Vall tornaria a aprofitar una directa per 15 faltes per posar el 2-5 final.

També ens agradaria felicitar l’estrena en la convocatòria de la jove portera del patí J.Baldrich degut a la baixa de la capitana Cate Ortega.

C.P.Vilanova: Briva(p), Castro, Miret, Flix, Cordoba (cinc inicial), Vall (2), De Sivatte, Pascual, Flix, Baldrich.

Entrenador: J.Mier

C.P.Voltregà: Vives(p), Lee(3), Arxé(1), Barceló(1), Tarrida (cinc inicial), Comas, Gutiérrez, Nadal, Serra.

Entrenador: D.Bou

Arbitre: Ribó Navarro