Hoquei femení

Important victòria del femení del CP Vilanova a Madrid

Plantilla del CP Vilanova femení. Eix

Aquest passat dissabte el Femení del CP Vilanova visitava la teòrica pista fàcil del Santa Maria del Pilar a Madrid però a on sempre han tingut problemes per resoldre el seus partits com a visitant.

La derrota la setmana anterior obligava a les noies del Pati a puntuar a Madrid per definitivament allunyar-se de les darreres posicions i afermar-se a mitja taula amb opcions a la cinquena plaça.

L'inici del partit no va ser fàcil per cap dels dos equips, diverses contres de les madrilenyes van posar setge a la portería defensada per Maria Briva i les vilanovines no trobaven el lloc a pista per desenvolupar el seu joc.

Passats aquests primers 5 minuts de bogeria arribava el primer gol de Laia Castro que posava les coses al seu lloc i que feia justícia al millor joc del Vilanova.

S'arribava a la mitja part amb un clar 1-4 a favor, domini absolut de les noies de Mier que amb forces rotacions a pista portaven el control del partit.

A la represa un matiner gol del Santa Maria feia pensar que la segona part seria més disputada entre ambdós conjunts i que els fantasmes del passat aflorarien pero el cinquè gol consecutiu de Laia Castro calmava els ànims de les madrilenyes i començava a deixar el partit vist per sentencia.

A partir d'aquí la tónica del partit va ser la mateixa que la primera part, domini absolut del Pati Vilanova fins deixar el marcador en un clar 2-8 final amb gols de Laura Vall, Helena De Sivatte i el primer a OK Lliga de Vinyet Flix.

Cal destacar el debut a OK Lliga de la portera alevina del Club Julia Baldrich, jugadora també del Fem-16 classificat per les Finals de Catalunya a Juneda i formada a la base del Club.

Això diu molt de la filosofía instaurada per Jordi Mier i compartida per la Junta del Pati, juventud i veterania, oportunitats per les nenes de la base que amb esforç i treball poden arribar lluny en aquest esport.

El proper partit del Femení es disputarà el dissabte dia 30 a les 20:00h contra el Cerdanyola a Les Casernes.