Sense xispa però amb dinamita

Hipersimply CHVNG - C.H. Sant Fost Campsentelles. Eix

Hipersimply CHVNG  29 - 11  C.H. Sant Fost Campsentelles

Alineació: Meritxell Pérez (1)(p)(7 a. de 6g), Ana Romero (3)(1g), Lenda Victorio (14)(1g), Patricia Lucas (15), Aina Gallart (22)(9g), Laura Roldán (23)(4g), Nuria Gómez (25)(4g), Judith Olivella (31)(10g), Anna Gargallo (34), Francesca Ubillus (45)(p)(9 a. de 4g),  Andrea Fasius (46), Laia Waira (50), Carla Martínez (52).

Partit solventat des del minut zero. En cap moment les nostres guerreres van veure perillar la victòria i els corresponents dos punts. Les visitants no van ser rival en cap segon del partit. Uns dispersos trets a porteria van encaixar-nos els únics gols de la primera part. Bona defensa i porteria mantenien a les de Sant Fost a ratlla i al mateix temps, bons contraatacs i combinacions xisposes marcaren el lluminós a 14-6 a la primera part.

Al descans l'entrenadora intentà motivar a les nostres guerreres però, sols les individualitats i altre cop bones combinacions i una defensa visitant fluixeta no ens ho van posar dificil per mantenir el partit encarrilat. Cal destacar la bona actuació de les porteres, ben concentrades.

Podía haver estat més gran la diferència de gol però ens vam contagiar del joc de les visitants. Final del partit 29-11.

Cosme Adrover

Infantil masculí Blanc CHVNG 23 - 13 Cornellà Almeda

Quin luxe jugar al pavelló!

Dissabte 30 d'abril ens llevem amb la sorpresa que podem utilitzar el pavelló per jugar contra el Cornellà.

El partit comença molt igualat amb els blancs que semblaven atordits per jugar en tan bonic escenari. Amb unes grades que feien goig i un públic entregat!

Al minut 15 el marcador estava en 7-6. Entre endormiscats i poc efectius els blancs no arrencaven. El porter contrari parava molt bé per tots costats. 3 penals fallats i 6 pilotes al pal no van aturar l'equip que lentament va posar l'engranatge en marxa! Així s'arribava al descans amb el marcador a 11-7.

L'inici de la segona part va ser bo, amb l'equip posant-hi ganes però sense allunyar-se al marcador, sempre topant amb un gran porter dels de Cornellà. Fins i tot en el 10 de la segona van perdre pistonada i van perdre bona renda de gols, escapant-se de 6 els visitants es van posar a 3. Una bona lectura dels nostres tècnics va fer que l'equip visualitzés la victòria i malgrat els nervis i tensió que es respirava al terreny de joc i a les grades van esforçar-se de valent fins a deixar el marcador 23 a 13.

Cal destacar un gran partit de l'Enric i el David i una defensa sòlida. També hi va ajudar un bon sistema de rotacions que donava aire fresc al joc.

Felicitats equip! Cada nou partit se us nota una bona progressió.