El Sitges ofega al filial del Sants i guanya amb autoritat

El de Rafa Porras es fan amb el trofeu de Festa Major amb dos gols de Ricard i un de Alex Pérez

UE Sitges . Eix

UE Sitges 3 – CF Sants B 1

Segon partit de pretemporada del Sitges i segona victòria en un encontre en que de nou l’equip seguia millorant cosetes amb bones sensacions davant un Sants que va saber treure molt petroli en l’única oportunitat que tenien per avançar-se al marcador, els de Rafa Porras molt actius durant tot el partit li van donar la volta a la segona part, demostrant que l’equip va assumint com vol que jugui el seu cos tècnic, a la vegada que van millorant l’aspecte físic a manca de dues setmanes per l’inici del campionat de Lliga.

Tres cops colpejava el Sitges amb poca fortuna de cara a barraca, a la primera mitja hora tres pilotes d’aquestes anomenades manifestes de gol, la més clara la tenia Àlex Pérez amb tota la porteria per ell, llançant fora al minut 16. El Sants B en la primera arribada, el seu davanter Corném s'inventava un tir ben col·locat al minut 31 i amb molt poc joc s’avançaven, reaccionant molt bé el Sitges que anaven al descans amb empat a un amb gol d’Àlex Pérez al minut 43.

Tocava remuntar en aquesta segona meitat a la vegada que com és habitual en aquets enfrontaments de preparació el joc de canvis és la tònica habitual des de la banqueta buscant que tots arribin en les millors condicions, amb tot això al 25 segons, Ricard el golejador local, guanyant la posició al porter de cap avançava als seus amb el 2 – 1, fent ell mateix el tercer en un altre bona pressió, pispant la pilota que amb la sortida del porter deixava tot vist per sentència, destacant la pressió realitzada al mig del camp pel Sitges, acumulant  molts jugadors i ofegant en tot moment a un Sants B sorprès.

UE Sitges: Javi Dorado, Candel, Xavi Martínez, Rafel, Lago, Pepe, Jonathan Durango, Jorge Ayala, Bernat, Àlex Pérez i Dani, també van jugar Eric Goncalvez, Carrasco, Quique, Ricard, Hidris, Xavi Rodríguez, Marc i Martínez.

CF Sants B: David, Tomo, Calpe, Llaura, Martín, Angelo, Forcadell, Roberto, Xavi i Corne Borrull, també jugaven Genis, Tito, Carlos, Àlex, Robert, Pibe, Omar, Geri i Suera.

Aquest dissabte dia 27 l’equip rep al municipal d’Aiguadolç al Cunit, l’hora d’inici les 19’30