Tercera Catalana

Primera victòria a la lliga d'un solvent Vilafranca

FC Vilafranca - Santfeliuenc. Eix

Vilafranca-Santfeliuenc 1-0

Primers punts al sac. El Vilafranca ha superat per la mínima aquest vespre el Santfeliuenc gràcies a un gol del debutant Aday ben entrada la segona part i ha sumat així els tres primers punts de la temporada després de la derrota patida en la jornada inicial al camp del Júpiter. Ha estat un duel amb clar color penedesenc en el que l'1-0 final cal considerar-lo curt. El Vilafranca, sense desplegar les seves millors essències, n'ha tingut prou amb la inspiració d'Aday per a sentenciar.

La primera part ha estat més grisa que la segona. Els d'Iván Moreno han sortit al camp amb ganes, però s'han trobat amb un Santfeliuenc ben ordenat que ha sabut controlar les escomeses locals. Amb tot, en el minut 28, Santi Triguero ha tingut l'1-0 a tocar en una rematada des de l'interior de l'àrea petita que s'ha estavellat al travesser.

Després del 0-0 del descans, a la represa el Vilafranca s'ha convertit en el dominador absolut de la situació i ha generat nombroses oportunitats. Una rematada de cap de Fontanils (58´), un xut de Víctor Oribe (64´) i una acció de Josu Rodríguez (67´) haurien pogut servir per a inaugurar el marcador, però la fortuna no s'ha aliat amb els penedesencs.

Finalment, en el minut 72, el canari Aday, que havia entrat al terreny de joc dotze minuts abans fent el seu debut al degà, ha sorprès el porter visitant Eric amb una difícil volea des de l'interior de l'àrea que ha entrat per l'escaire. L'1-0 ha estat un pes pel Santfeliuenc que, després d'encaixar el gol, no ha donat sensació de poder reequilibrar el marcador.

Així les coses, en la recta final, els quadribarrats s'han dedicat a conservar l'avantatge i han tancat el compromís amb aquest ajustat però suficient 1-0. Cal millorar i pulir coses, però l'equip torna a donar bones sensacions. Diumenge al camp de l'Europa arriba una altra revàlida de primer nivell. Caldrà estar molt atents. La Tercera Divisió és molt exigent.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Duran, Castillo, Fontanils, Eric Via, Guzmán, Jordi Oribe (Bernat Puig 65´), Víctor Oribe, Josu Rodríguez (Josep Díez 82´), Boira, Santi Triguero (Aday 69´).

Santfeliuenc: Toni, Eric, Alberto, Ortiz, Cuadras, Tena, Ferri, Jaime Fuentes (Patxi 65´), Guille (Morgado 80´), Charli (Samu 80´), Romo.

Arbitre: Oriol Jarit Mesa (Girona): T.G: Josu Rodríguez, Jordi Oribe // Tena

Gol: 1-0 Aday (72´)

Incidències: Municipal de Vilafranca. 250 espectadors