Trail

Joui Mouj a la Ultra trail del Mont Blanc a Chamonix

Joui Mouj a la Ultra trail del Mont Blanc a Chamonix. Eix

El passat dijous 25 d'agost de 2016 es va celebrar a França la Ultra trail del Mont Blanc a Chamonix, una carrera que pasa per tres països: França, Italia i Suïsa i recull els millors corredors del món. Corredors de tot el món es van preparar pel gran esdeveniment del trail a nivell mundial.

Abdelkadous Mouj, corredor vendrellenc, va ser citat a correr la carrera de 55 km i 3.500+ i aconseguí posar-se en 9è lloc en el podi de la general i un 2n lloc de la seva categoria. L'excés de calor marcà la diferència en la carrera, ja que a falta de 10 km a l'Abdelkadous li donà un cop de calor, perdent la visió totalment, això no li va impedir acabar la carrera, ja que va fer tot el possible per poder creuar la meta i col·locar-se dins del top 10 mundial.