Tercera Divisió Grup 5

Triomf d'or del Vilafranca al complicat camp de l'Europa

Europa - Vilafranca. Armand Beneyto

Europa 0 - Vilafranca 1

Victòria in-extremis i 3 punts al sac. El Vilafranca ha aconseguit aquest vespre un agònic triomf al Nou Sardenya de Barcelona davant l'Europa gràcies a un gol d'Aday en el minut 87 de partit. Ha estat la vibrant culminació d'un enfrontament més aviat gris, però en el que el Vilafranca ha sabut donar el cop definitiu en el millor moment possible. Aday, per cert, ha marcat els 2 únics gols dels penedesencs en el que portem de lliga.

El duel no ha estat gens brillant i, de fet, durant la primera part no hi ha hagut gairebé cap ocasió clara. El Vilafranca, això sí, s'ha mostrat sòlid en les feines defensives i no ha patit per a conservar el 0-0. A la represa, el ritme del partit s'ha incrementat i, malgrat que les jugades perilloses tampoc han sovintejat, els aficionats s'han distret una mica més.

L'empat s'ha anat mantenint fins que s'ha entrat en el darrer quart d'hora. En el minut 83, el davanter de l'Europa Xavi Civil ha estavellat un potent xut al travesser en una acció qu hauria pogut canviar de dalt a baix el guió final del vespre. L'1-0 no ha arribat i, en canvi, en el minut 87 el canari Aday ha estat letal, com ja ho va ser davant el Santfeliuenc i ha sentenciat amb el 0-1. 6 punts de 9 possibles. El Vilafranca torna a presentar candidatura al play-off.

El millor del partit: El resultat i el fet que el Vilafranca només ha encaixat 1 gol en 3 jornades de lliga

El pitjor del partit: La discreta actuació de l'àrbitre Víctor Manuel Sánchez que la passada temporada va baixar de Segona B. Ha mostrat fins a 11 targetes grogues

Coses que han de millorar: La claredat atacant del Vilafranca que, de moment, s'ha de refiar de l'efectivitat d'Aday (2 gols en 2 partits)

Europa: Fer, Jordi Cano (Fran Bea 56´), Rojas, Denis, Alex Cano, Joel Coch, Campoy (Uri 58´), Joel Marín, Reverter, Gonzalo (Xavi Civil 64´), Abel Rita

Vilafranca: Miguel Ramos, Duran (Medina 72´), Castillo, Fontanils, Eric Via, Guzmán, Víctor Oribe, Josu Rodríguez, Aday, Boira (Josep Díez 85´), Santi Triguero (Bernat Puig 75´)

Arbitre: Víctor Manuel Sánchez Rico (Baix Llobregat). T.G: Campoy, Denis, Alex Cano, Joel Coch / Eric Via, Víctor Oribe, Duran, Aday, Josu Rodríguez, Castillo, Iván Moreno (entrenador)

Gols: 0-1 Aday (87´)

Incidències: Nou Sardenya de Barcelona. 500 espectadors