OK Lliga Masculina

El Patí Vilafranca empata a Caldes gràcies a un gol a l'últim minut

C.H.Caldes - C.P.Vilafranca-Cafès Novell. Eix

C.H.Caldes 1 - C.P.Vilafranca-Cafès Novell 1

In-extremis, però el primer punt de la temporada al sac. Un gol de Jordi Galán en el minut 49 de partit va permetre al Patí Vilafranca emportar-se un punt de Caldes de Montbui en un partit intens i igualat que va acabar amb el resultat més just possible. Els penedesencs comencen així la temporada de la renovació amb bones vibracions i amb interessants perspectives de futur.

L'enfrontament va ser molt dinàmic, sobretot a la primera part. El Caldes, l'equip revelació de la passada temporada, va sortir a la pista amb ganes de buscar la porteria d'Arellano i va forçar algunes arribades. Amb tot, les ocasions més clares van ser del Patí en una rematada de Joan Vázquez (19´) i un travesser de Marc Palau (22´). Al descans, però, 0-0.

A la represa, curiosament, no hi va haver tantes jugades atacants, però, en canvi, es van marcar els dos gols del partit. L'1-0 el va aconseguir el sempre habilidós Alex Acsensi en el minut 34 en una acció que semblava no portar perill. A partir d'aquí, els de Josep Lluís Delriu van anar clarament a buscar la porteria de Cesc Campor i van rondar l'empat en un parell d'accions de Galán i Ferrer. Quan tot s'encaminava cap l'1-0, en el minut 49, Jordi Galán va empalmar un gran xut que va sorprendre Campor i va significar l'empat definitiu. Alegria desbordada i estrena positiva. Cal continuar així.

El millor del partit: La bona imatge de l'equip malgrat jugar amb cinc jugadors nous

El pitjor del partit: La falta de sort en les rematades del Patí en algunes fases del duel

Coses que cal millorar: La capacitat golejadora de l'equip

C.H.Caldes: Cesc Campor, Xavi Rovira, Jacint Molera, Alex Acsensi (1), Roger Acsensi -cinc inicial- Jordi Urbano, Pol Galbas, Blanquer

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: David Arellano, Marc Palau, Jordi Galán (1), Rubén Fernández, Lluís Ferrer -cinc inicial- Joan Vázquez, Gerard Cusachs, Marc Vázquez

Arbitres: Sergio Mayor i José Luis Merino

Gols: 1-0 Alex Acsensi (34´); 1-1 Jordi Galán (49´)

Incidències: Pavelló de la Torre Roja de Caldes de Montbui. 350 espectadors