Cronica del 4º Memorial Pol Lahoz

El sènior B s'imposa clarament al CB Cubelles

4º Memorial Pol Lahoz. Eix

Aquest dissabte al matí el Bàsquet Sitges va organitzar el 4rt memorial Pol Lahoz, que era jugador i entrenador del Bàsquet Sitges. Aquest any hi van participar 27 equips de mini bàsquet tant masculins com femenins, vinguts de diferents llocs com Gavà, Castelldefels, Palau de Plegamans, Granollers...

Durant el mati, tots els equips van jugar dos partits que tenen un caire amistós i serveixen per posar a prova el ritme de l'equip a falta d'una setmana de començar la lliga.

Aquest torneig té la finalitat de recollir diners per l'ajuda en la investigació del Càncer Infantil, que amb la gran afluència

Bàsquet Sitges “B” 71 – C.B. Cubelles 65
Parcials:  18-12, 16-23, 25-22 i 12-8

Angel (8), Galdric (2), Cristian, Noel (12), Adrià, Oscar P(2), Toni (23), Dani (13), Nacho (8), Hopper.

Primer partit per al nou equip del Sènior B i primera victòria. Els sitgetans molt encertats en el primers compassos del partit van aconseguir una bona avantatge en els primers 10 minuts de partit, però al segon quart les coses no va anar tant bé i el Cubelles es va arribar a ficar amb un +12 en el marcador. Una bona defensa tot el camp dels locals, va deixar el resultat a la mitja part en tan sols 1 punt de diferencia 34-35. La segona part va ser un estira i arronsa, cap dels dos equips va aconseguir rentes altes, els 23 punts de Toni Caverdós i un triple de Dani Romero en els instants finals van deixar la primera victòria a casa.

El pròxim diumenge dia 2 d’octubre a les 17:30 de la tarda el Sènior B del Bàsquet Sitges es desplaça a la pista del Sant Just.