El Patí Vilafranca supera l'Igualada en un partit frenètic

El Patí Vilafranca va aconseguir ahir a la Poliesportiva el primer triomf de la temporada a l'OK Lliga

El Patí Vilafranca supera l'Igualada en un partit frenètic. Eix

C.P.Vilafranca-Cafès Novell-C.H.Igualada 3-2

Màxima emoció i els tres punts que es queden a casa. El Patí Vilafranca va aconseguir ahir a la Poliesportiva el primer triomf de la temporada a l'OK Lliga després de superar l'Igualada per la mínima en un duel elèctric, tens i ple d'emocions des del primer a l'últim instant. Els vilafranquins van tornar a demostrar que són un equip ple de passió amb jugadors que lluiten i lluiten fins arribar a l'objectiu marcat.

Davant l'Igualada, la victòria va ser, tal i com es podia preveure, gairebé èpica. En els primers minuts, els porters Arellano i Deitg es van convertir en protagonistes amb diverses aturades de mèrit, fins que en el minut 7, el capità Jordi Galán, va situar l'1-0 al transformar un penal. En el minut 14, Lluís Ferrer, completant una bonica contra, marcava el 2-0 en una fase de partit en la  que tot semblava girar-se de cara per als de Josep Lluís Delriu. L'Igualada, però, no es va rendir i abans del descans va retallar el seu desavantatge amb una canonada de Bargalló (2-1).

A la represa, els igualadins van aconseguir l'empat gràcies a Sergi Pla (30´). Uns segons abans, Tety Vives havia errat una falta directa, però l'Igualada va aprofitar la jugada immediatament posterior per a certificar el 2-2. El Patí Vilafranca, lluny de notar el cop moral, va tornar a la càrrega i només tres minuts després, Marc Palau, en una gran acció personal, va tornar a superar Deitg (3-2). A partir d'aquí, l'Igualada va buscar amb insistència el 3-3, però el Patí Vilafranca, amb un Arellano pletòric i un equip entregat en les tasques defensives, va conservar el 3-2. Gran vespre d'hoquei. El nou Patí Vilafranca serà un rival dur per tothom. A seguir per aquest camí

El millor del partit: La gran intensitat de tots els jugadors del Vilafranca
El pitjor del partit: La irregular actuació dels àrbitres de l'enfrontamet
Coses que s'han de millorar: Permetre que l'Igualada empatés després del 2-0 inicial

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: David Arellano, Rubén Fernández, Jordi Galán (1), Marc Palau (1), Joan Vázquez -cinc inicial- Lluís Ferrer (1), Marc Vázquez, Gerard Cusachs

C.H.Igualada: Elagi Deitg, Francesc Bargalló (1), Tety Vives, Emanuel García, Sergi Pla (1) -cinc inicial- Met Molas, Dani López, Roger Bars, Nil Garreta

Gols: 1-0 Jordi Galán (7´) (p); 2-0 Lluís Ferrer (14´); 2-1 Francesc Bargalló (24´) -descans- 2-2 Sergi Pla (30´); 3-2 Marc Palau (33´)

Incidències: Poliesportiva de Vilafranca. 200 espectadors