Gimnàstica rítmica

L'infantil del CR Vilafranca es classifica pel Campionat d'Espanya

Les gimnastes del conjunt infantil del CR Vilafranca. Eix

El passat diumenge dia 02 de octubre de 2016 es va celebrar el Campionat de Catalunya de Bases de Conjunts i la primera fase d’individuals de Copa Catalana de Nivell VII que va tenir lloc a la ciutat de Figueres.

El Club Rítmica Vilafranca va desplaçar-se fins a Figueres per a participar en aquest campionat amb vàries gimnastes de l’entitat. El conjunt infantil format per a les gimnastes Carla Díez, Carla Martinez, Clàudia Luque, Nàdia Perez i Marina Fortuny amb un exercici de 10 maces es va classificar a la setena posició, aconseguint així, la classificació pel Campionat de Espanya de Conjunts Base que es disputarà el proper mes de novembre a Valladolid.

D’altra banda, les gimnastes de categoria aleví, van participar a la primera fase de Copa Catalana d’individual amb l’aparell de corda. Èlia Cunillera va aconseguir la setena posició, Aina Tomàs la vuitena millor nota i finalment, Janna Picas que va assolir la novena posició.

Finalment informar-vos que aquest proper ap de setmana el conjunt infantil  del Club Rítmica Vilafranca es desplaçarà a Saragossa per disputar el Trofeu del Club Zaragozano.