Primera Divisió Nacional

Decepció del Patí Vilanova en l'arrencada de la Primera Nacional

CP Vilanova - Asturhockey. Joan Mª Gibert

El C.P. Vilanova i l’Asturhockey han empatat a quatre gols en el partit que obria la temporada oficial pel Patí i disputat aquest vespre en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes davant una mitja entrada i amb el suport continuat dels afeccionats locals capitanejats pels Nois de l’Escala.

Decepcionant partit del Vilanova, que ha llançat per la borda una oportunitat de batre  a un fluix rival, amb el que et podries jugar les garrofes- esperem que no sigui així-  al final del campionat .Un punt i gràcies, tal com ha anat el partit, el que ha salvat el Patí, que s’ha mostrat un equip amb poques idees tàctiques  i amb poc, per ser generosos, control de la bola i nul·litat davant fallant gols cantats,  i poc encert en les jugades a bola aturada (n’ ha fallat tres i un penal), I tot això es paga al final

I davant un grup d’amics reagrupats dels diferents equips dels Principat d’Astúries, amb poques idees, i això si amb un bon director de joc -Pelayo Aspra- que ha fet els quatre gols i que ha transformat dues faltes directes i que per sort pel Patí no ho ha fet amb la darrera que li podia haver donat els tres punts. La resta una colla d’amics que treien la llengua en el tram final en que no podien amb les seves cames.

I amb aquest panorama el Patí que, malgrat  enviar quatre boles als pals, tampoc ha fet lluir a Candanedo -sancionat amb dues targetes blaves- i que si Jordi Esteve no ha estat encertat en dos gols -el primer i tercer dels anomenat gols del tonto- desprès al final ha salvat els mobles. L’equip vilanoví és justet, no ens hem d’enganyar, però avui ha estat per sota del que cal esperar d’ells. Amb una mica més de idees els tres punts no s’haguessin escapat i a més  amb claredat  en el marcador .

La primera part ja ha finalitzat amb avantatge visitant de 2 gols a 3, desprès que el Patí hagués capgirat el gol inicial dels asturians. En la segona part els visitants han ampliat l’avantatge i els de A. Castro anant a remolc han aconseguir empatar i podien haver guanyat fins i tot en un final trepidant davant un rival fos.

Si el Patí vol funcionar no cal fer “floritures en la pista. Cal fer BÉ el que sabem i PODEM fer. Es a dir picar pedra en cada encontre  anant a fer partits pràctics. S' ha de  treballar molt més a fons  en  les jugades a bola aturada i  els moviments en atac. Avui ha fet fredor les boles perdudes en atac en errors no forçats.

C.P. VILANOVA.- Esteve, Pastó, Aguilar, Muntané, Garrido (equip inicial) Martí, Salvadó, Gómez i Riba

ASTURHOCKEY C.P..- Candanedo, Borja, P. Gonzalez, P. Aspra, López (equip inicial) J. Fernandez, F. Fernandez, J. Fernandez(P.S.)

ARBITRES .- Sr. J. Ribó I C. Garcia

GOLS

PRIMERA PART: 0-1 Aspra (min 7); 1-1 Garrido (min 14); 2-1 Aghuilar (min 17) 2-2 Aspra FD (min 17); 2-3 Aspra  (min 24)

SEGONA PART: 2-4 Aspra de FDA (min 8); 3-4 Aguilar (min15); 4-4 Salvado de FDA (min 22)

TARGETES blaves a Muntané del Patí i P. Gonzalez i Candanedo (2) dels asturians

El partit ha començat amb set minuts de retard per problemes, en han indicat, amb els sistemes informàtics del seguiment del partit.