OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell empata 3 a 3 a la pista del Girona

Imatge d'arxiu del Moritz Vendrell . Eix

El Moritz CE Vendrell va empatar 3 a 3 a la pista del Girona i, d'aquesta manera, va sumar el primer punt del que portem de temporada.

El Girona es va avançar en el marcador al minut 5 amb un gol de penal de Raúl Pelicano. Al minut 9, Jordi Ferrer va fer l'1 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans. Als nou minuts de la represa, Borja Ramon va tornar a avançar els locals i el Vendrell no va reaccionar fins als minuts finals. Als minuts 47 i 48 Jordi Ferrer i Eloi Mitjans van posar al marcador un 2 a 3. I quan semblava que finalitzava el partit amb la remuntada del Vendrell, a pocs segons per al final, Manel Garcia va aconseguir l'empat per al Girona.

El proper dimecres 12 d'octubre, a les 13 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Lleida en un partit que serà important aconseguir la victòria per començar tirar cap amunt en la classificació de l'OK Lliga. Per tant, es fa una crida a l'afició a venir el pavelló del Club a animar l'equip i ajudar-lo a sumar els tres punts.

CITYLIFT GIRONA (3): Jaume Llaverola, Andrea Bolcato, David Carles, Marc Gómez i Raúl Pelicano -cinc inicial- Sergi Canet, Borja Ramon, Manel Garcia, Josep Hernández i Albert Daniel.

MORITZ CE VENDRELL (3): Roger Molina, Jordi Ferrer, Marc Navarro, Eloi Mitjans i Edu Fernández -cinc inicial- Xixi Creus, Francesc Gil, Roger Rocasalbas, Iker Casado i Martí Zapater.

Gols: 1-0 (5') Raúl Pelicano, de penal; 1-1 (9') Jordi Ferrer; 2-1 (34') Borja Ramon; 2-2 (47') Jordi Ferrer; 2-3 (48') Eloi Mitjans, i 3-3 (49') Manel Garcia.

Àrbitres: Melero i Martínez.