Tercera Divisió Grup 5

El Vilafranca capgira un 0-1 i ja porta set partits sense perdre

Onze inicial Vilafranca. Eix

FC Vilafranca 2 - CF Montañesa 1

Segons una setmana més i set jornades sense perdre. El Vilafranca segueix acumulant números positius en el campionat de lliga i davant la Montañesa ha afegit a la seva col.lecció aquest migdia el fet de capgirar un 0-1 per acabar guanyant per 2-1. Ha estat un duel complicat davant un rival guerriller que s'ha acabat resolent amb un gol en pròpia porta del barceloní Edu Domingo a la recta final.

El primer temps ha començat amb un Vilafranca endollat buscant amb insistència la porteria de Tato Burgada. Els d'Iván Moreno han generat diverses ocasions, però no han marcat i, en canvi, la Montañesa en una potent rematada de Pedro García ha aconseguit el 0-1 en el minut 27. El 0-1 s'ha mantingut fins el darrer minut d'aquesta primera part quan Víctor Oribe ha controlat una pilota a la frontal, ha buscat el forat i ha etzibat una canonada que ha entrat per l'escaire situant l'1-1.

A la represa, el nivell d'intensitat ha baixat una mica i les precaucions d'uns i dels altres han augmentat de to. D'aquesta manera, les oportunitats han estat més aviat poques i l'empat s'ha anat consolidant amb el pas dels minuts. En el minut 80, però, una pilota penjada a l'àrea l'han lluitada Josu Rodríguez i Edu Domingo i el defensa de la Montañesa, sense voler, ha empalmat amb força al fons de la seva pròpia porteria. Ha estat el 2-1 que ha certificat la sisena victòria penedesenca en vuit jornades. Dimecres toca partit intersetmanal a l'Olímpic de Terrassa. L'exigència és alta, però el nivell del Vilafranca també.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Medina, Castillo, Fontanils, Eric Via, Guzmán, Josep Díez, Josu Rodríguez (Munta 85´), Víctor Oribe (Jordi Oribe 88´), Aday, Santi Triguero (Oscar Hernando 73´).

CF Montañesa: Tato Burgada, Dani, Alberto, Uri Escabrós, Payán, Rubén, Toni Pérez, Edu Domingo, Diego, Pedro García, Montoro.

Arbitre: Sergio Guijarro Alvarez (Tarragona). T.G: Josep Díez, Oscar Hernando, Aday, Víctor Oribe, Munta // Montoro, Edu Domingo, Pedro Garcia, Toni Pèrez, Joshua

Gols: 0-1 Pedro García (27´); 1-1 Víctor Oribe (44´); 2-1 Edu Domingo (p.p.) (80´)

Incidències: Municipal de Vilafranca. 200 espectadors