Debut i victòria del CB Sitges a Pins Vens

Resultats dels partits del cap de setmana i calendaris de la propera jornada dels equips del Club Bàsquet Sitges

Bàsquet Sitges “A” - C.B. Valls Nutrion. Eix

Sènior  Masculí – Lliga EBA – grup C-B - jornada 2a.

Bàsquet Sitges “A” 66 - C.B. Valls Nutrion 62

Pau, Marc 2, Jordi  2, Roger 12, Edu 13, Saladié 18, Xavi, Mauro 2, Gonzálvez,  Alex, Nacho 13, Omar 4.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover   Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 16-10  16-15  20-24  14-13

Segon partit de Lliga i primer a Pins Vens amb un pavelló que feia goig de veure i que des de feia molt de temps no estava tant ple per una jornada de la fase regular. Aquesta jornada visitava la Pista del Bàsquet Sitges un vell conegut, el C.B. Valls, un equip que la temporada passada havia guanyat els de Piñero en els dos  enfrontaments i que tot i no classificar-se per a les fases d’ascens, amb un equip dissenyat per l’ascens la temporada passada, aquest any juga a Lliga EBA .

Els de Valls s’han reforçat molt bé aquesta temporada amb la Incorporació per exemple de Josep Joan Miguel un pivot de Liga Leb, Fernando Boada, lliga Leb Plata provinent del C.B. Tarragona, Oscar Ngomo Leb Plata del C.B. Tarragona. Els de Valls havien guanyat la primera jornada al C.B. Morabanc Andorra per 72-62. Tot un filial del Andorra de la ACB.

Els del Garraf tenien els dubtes de Gerard i Alex que estant sortint de la les seves lesions i que tot i entrenar divendres eren dubtes fins darrera hora i que finalment Piñero va optar per no forçar. Cinc inicial del Sitges amb Velasco, Jordi, Pau, Xavi i Edu, inici de partit impressionant del Sitges, en defensa i en atac, al minut cinc del segon quart al Valls solament havia anotat 11 punts en 15 minuts i el Sitges 28, a la mitja part 32-25.

Reacció dels de l’alt Camp i guanyant el tercer quart de 4 punts deixant el marcador a manca dels darrers 10 minuts 52-49. L’últim quart de bogeria a la pista i a la graderia amb un públic entregat amb els locals, que tot i manar en el marcador, els visitants tingueren opcions fins el darrer atac amb una possessió a 6 segons del final del partit i amb el marcador 64-62 per empatar,  però una bona defensa i una falta posterior en el rebot, que obligaren a llançar els dos tirs lliures a Edu del Sitges, amb el temps esgotat, tancaren el marcador amb victòria local 66-62.

Així com la setmana passada era el  Xavi el que marcava les diferències especialment a la pintura del camp del Muro de Balears, aquesta setmana els més joves de l’equip com Roger Pérez  21 anys, 12 punts, Nacho Velasco 23 anys, 13 punts i especialment Roger Saladié 21 anys, 18 punts i màxim anotador del partit, van ser claus des de fora de la zona per decantar el partit del costat dels del Garraf.

La propera setmana desplaçament del Sitges per jugar al camp del C.B. Cerdanyola al dia "A" en partit  que es jugarà diumenge a la tarda 18:45 hores. Els del Vallès han perdut els dos primers partits amb el C.B. Quart, 61-82 i actual líder i amb el B.C. Morabanc Andorra 74-59.

Classificació; amb dos patits guanyats C.B. Quart, Bàsquet Sitges i Palma Air Europa.

Sènior  Masculí – Territorial - grup 04 - jornada 3ª

Bàsquet Sitges “B” 90 - C.B. Castelldefels "B" 41

Angel 15, Marc 8, Galdric 10, Cristian 7, Noel 7, Adrià 4, O.Porras 17, Toni, Dani 10, O. Bermudez 8, Nacho 4, Hopper.

Parcials:   29-6   19-9   20-12    22-14

Partit dominat de principi a fi per el sènior B del Bàsquet Sitges que no va donar opcions a un Castelldefels que ja es va veure superat en els primers instants del encontre (22-4 al minut 7). Al segon quart els del Garraf no van baixar la guardià, tots els jugadors aportaven, tant en atac com en defensa, Oscar Porras amb 17 punts i Angel Trinchan amb 15 van ser els jugadors més destacats del matx. A la mitja part l'avantatge és va ampliar fins al 48-15.

A la segona part, la tònica va ser la mateixa i el resultat final (90-41) va ser la màxima diferencia del encontre (+49). L'equip sitgetà que va jugar un partit molt seriós, es manté a les posicions cap davanteres de la lliga i cada cop té una dinàmica més positiva.

El pròxim diumenge 16 a les 12:00 hores del mig dia, el Sènior B del Bàsquet Sitges juga fora de casa contra el A.E. Bellsport.

Campionat de Catalunya Sub - 25 masculí - grup 02 - jornada 2ª

CB Sitges 62 - C.B. Sant Boi 46

Guille 11, Eugenio 3, Alexis 3, Roger 4, Dani 9, Micky 5, Fernando,  Hamzah 17, Brandon 10.

Entrenador : Rubén Hernández

Parcials: 18-22   16-11   9-7    19-6

Segon partit de la temporada i primer a Pins Vens amb molt bones sensacions. L'inici del partit va ser molt igualat amb gran encert per part dels 2 equips (18-22), igualtat que va continuar al segon quart, en aquest cas amb defenses més ajustades (34 - 33).

A la represa les defenses van dominar als atacs i la igualtat continuava (43 - 40). Però al començament de l'últim quart un parcial de 10 a 0 en 5 minuts va trencar el partit definitivament (53 - 40). D'aquí al final va servir perquè els locals anessin ampliant l'avantatge.

Destacar l'aportació de tots els jugadors en totes les facetes del joc, fet que es reflecteix amb el repartiment en l'anotació, destacant al Hamzah amb 17 punts.

La setmana vinent visitem El Papiol diumenge a les 17:30 hores.