OK Lliga Masculina

Un 'minut boig' permet el Noia guanyar el derbi davant el Patí Vilafranca

C.P.Vilafranca-Cafès Novell - C.P.Noia. Eix

C.P.Vilafranca-Cafès Novell 3 -C.P.Noia 4

Del 3-1 al 3-4 en un minut i deu segons. Aquesta ha estat la clau del derbi que han disputat aquest migdia Vilafranca i Noia a la Poliesportiva vilafranquina. En el minut 20 de partit, el Patí Vilafranca guanyava amb comoditat per 3-1, però en només 70 segons el Noia ha marcat tres gols, ha capgirat el marcador i ha deixat KO als locals que ja no han tingut força per a remuntar malgrat el molt de partit que quedava per endavant. Sagnant pel Vilafranca han estat el 3-3 i el 3-4 aconseguits pel Noia en un marge de 10 segons (!).

Ha estat un derbi en majúscula amb dues parts molt diferents. El primer temps ha estat vibrant, intens i, a estones, apassionant. El Noia s'ha avançat gràcies a un gol d'habilitat d'Aleix Esteller, però el Patí Vilafranca ha reaccionat amb empenta i només trenta segons després ha empatat amb un gol de Rubén Fernández. A partir d'aquí, els de Josep Lluís Delriu han viscut els seus millors moments i amb dues dianes de Joan Vázquez i Marc Vázquez han semblat encarrilar l'enfrontament (3-1).

A la recta final d'aquest primer periode, però, el Noia ha ressorgit i amb el “minut boig” que ha tingut ha trencat el guió. El 3-4 ha afectat més del compte el Patí Vilafranca que, a la represa, ho ha intentat, però potser amb menys intensitat i convicció que d'altres ocasions. El Noia, per la seva banda, s'ha dedicat a conservar el que tenia malgrat que no ha renunciat a l'atac i ha arribat a desaprofitar un penal (Ferran Rosa en el minut 37) i una falta directa (Eloi Albesa en el minut 43). Entre un i l'altre, el vilafranquí Marc Vázquez també ha errat una falta directa que hauria pogut significar l'empat. Vibrant derbi. Els tres punts cap a Sant Sadurní d'Anoia. El Patí Vilafranca necessita corregir alguns defectes per aixecar el vol.

El millor del partit: La magnífica primera part en la que s'han marcat els set gols i el bon ambient a les grades amb les dues aficions animant
El pitjor del partit: Les picabaralles dialèctiques dels últims dos minuts entre membres de les dues banquetes
Coses que s'han de millorar: Per part del Vilafranca l'encert a pilota aturada que continua molt baix aquesta lliga

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: David Arellano, Rubén Fernández (1), Jordi Galán, Joan Vázquez (1), Marc Palau -cinc inicial. Marc Vázquez (1), Lluís Ferrer, Gerard Cusachs

Noia Freixenet: Xus Fernández, Jordi del Amor (2), Aleix Esteller (2), Arnau Xaus, Sergi Aragonès -cinc inicial- Eloi Albesa, Ferran Rosa, Arnau Ribas

Arbitres: Fran García i Alberto Veiga. Targetes blaves a Lluís Ferrer i Sergi Aragonès

Gols: 0-1 Aleix Esteller (3,5´); 1-1 Rubén Fernández (4´); 2-1 Joan Vázquez (8´); 3-1 Marc Vázquez (16´); 3-2 Jordi del Amor (20´); 3-3 Jordi del Amor (21´); 3-4 Aleix Esteller (21,10´´)

Incidències: Poliesportiva de Vilafranca. 600 espectadors