Una excel·lent segona part dóna la victòria a La Parròquia Samà Masculí

La Parròquia-Samà SMA - CB Àguiles A. Sílvia Díaz

1a categoria catalana
La Parròquia-Samà SMA 75 - CB Àguiles A, 54

La Parròquia-Samà, tenia dissabte a la tarda la visita del conjunt de Santa Coloma de Queralt, CB Àguiles, un equip que la temporada 2015-2016 va aconseguir l'ascens i que els vilanovins el coneixien del torneig de pretemporada de Sant Julià on, per damunt de tot, destacava la seva duresa en el joc.Arribaven els de la capital del Garraf amb dues derrotes, però amb ganes de tornar al camí de la victòria per començar a pensar en fites majors i no mirar cap avall a la classificació.L'equip de la capital del Garraf es presentava amb tots els seus jugadors, inclosa la nova incorporació, Mariano Epifanio, i de nou amb la presència del júnior Dani Morales.L'equip de Xavier Canales va sortir molt tou en defensa i molt erràtic en atac, desaprofitant una vegada i una altra, situacions de superioritats en el joc ofensiu, cosa que produïa pèrdua de confiança i angoixa. L'equip de Santa Coloma agafava els primers avantatges importants en l'encontre, situant el marcador a finals del primer quart 13-19.L'inici del segon quart va ser calcat a aquests últims minuts. Un equip local desconegut i un rival que es mostrava superior. Fins als 10 punts de diferència van arribar a marxar al marcador en el minut 12 de partit, Però una reacció inspirada en l'encert va fer que en dos minuts l'avantatge de l'Àguiles es quedés tan sols en un punt de diferència, 36-37.

Conscient que els inicis de la represa sempre són molt importants, i donada la bona notícia que era el marcador després de 20 minuts de joc, l'equip del Garraf va iniciar el tercer quart a un altíssim nivell defensiu, amb una defensa asfixiant, i ràpidament el color vermell va ser el dominant al marcador. Un parcial de 23 a 7 va ser el resultat del tercer quart on La Cerveseria La Parròquia va oferir els millors moments de la temporada. 57-44 favorable. Quedava tot un món, i l'equip vilanoví estava ficat de ple dins el partit.Començava el decisiu últim quart, el que dictaria sentència. Ràpidament l'equip de Xavi Canales va continuar dominant el partit i el marcador. Els canvis defensius visitants eren constants intentant posar-se per tots els medis dins els partits, però els samistes aquest cop no es van deixar sorprendre i fins i tot van augmentar la diferència fins als 21 punts finals, 75-54. L'equip vilanoví, havia realitzat una gran tasca defensiva deixant el seu rival en tan sols 17 punts en 20 minuts.

CB Samà: Piñol (5), Vila (11), Morales (-), Epifanio (5), Zanca (3), Carreras (11), Moreno (8), Artigas (2), Pujadas (2), Liao (16), Burcet (8) i Calvo (4)

Parcials: 13-19, 23-18, 23-7, 16-10