Tercera Catalana Grup 12é

S’esfumen dos punts al darrer sospir

El gol rebut en temps afegit fa que perdi el Sitges el liderat, ara el nou líder és l’Anoia

UE Sitges. Eix

UE  Sitges 1 – Calaf UD 1

Segon empat consecutiu al municipal d’Aiguadolc de l’equip de Rafa Porras, en aquest cas davant el Calaf, conjunt que encara no sap que és guanyar al Sitges, en un partit en que a l’equip li va faltar ritme al primer temps però les va tenir en la recta final, el Calaf  per la seva banda va saber tapar els espais tot i donar la sensació de ser inferior al de la darrera temporada, mostrant-se però  molt compacte en defensa, disposant d’ocasions i generant moltes complicacions per aquest Sitges que tot i no jugar bé va buscar la victòria fins el final, però de nou tot i tenir-la molt a prop van acabar empatant.

Poca historia aportava la primera meitat, un Sitges que volia però que tenia moltes dificultats en trobar espais degut a la colocació del Calaf, generant poc perill en les seves arribades tímides a la porta d’un tranquil porter Ismael.

A la segona part, al minut 57, en una pilota penjada el Sitges va tenir la més clara fins les hores amb un cop de cap de Raul, traient un contrari amb el cos, després en la recta final del mateix fou el Calaf el que va poder marcar amb poc encert, el gol però s’inclinava al costat del Sitges, fou Ricard que havia sortit minuts abans i que havia enviat una pilota al travesser després d‘un magnífic control creuava la pilota fent el més difícil avançar als seus al minut 85, amb un Calaf amb un menys per l’expulsió de Ismael Cassama al veure la segona groga al minut 64.

Quan pràcticament els tres punts estaven al sac ja en temps d’afegit un falta comesa per l’equip serveix perquè Sergi toqui el suficient a la sortida Eric per acabar el 1 a 1 final, abans però al minut 86 Victor Olmedo havia vist la segona groga.

UE Sitges: Eric Goncalvez, Candel, David Carrasco, Yeray, Jorge Ayala (Bernat 86) Ferran (Gerard 45) Victor, Xavi Martínez, Xavi Rodríguez, (Iago Arenas 45) Alex Pérez, ( Midgley 60) Raul, (Ricard 60).

El Sitges es desplaça aquest dissabte al camp del Hostalets de Pierola, 15è a la taula amb 4 punts, l’hora d’inici les 18,30.