Victòria del CB Cubelles contra La Palma

C.B. La Palma B 58 - 74 C.B. Cubelles

Gerard Martinez (1) Gerard Gordon (5) Santi (8) Gerard Egea (3) Sergi Creixell (3) Alejandro (10) Sergi Neira (0) Aitor (6) Victor (31) Oscar (5) Humberto (2)

Entrenador: Raul Sotillo

Parcials: 11-27 (11-27) 17-14 (28-41) 16-12 (44-53) 14-21 (58-74)

El Cubelles va començar el partit molt concentrat i molt mentalizat per intentar fer el seu joc, i des del primer moment del partit es van posar per davant al marcador, al minut 3 els cubellencs guanyaven per 5-8, arribant al minut 7 amb diversos intercanvis de cistelles amb un resultat de 11-15, però gràcies a un parcial de 0-12 aconseguien acabar el primera quart 11-27, gràcies a una molt bona defensa, movent bé la pilota i arribant les bones accions que acaben en cistella.

En el segon quart les coses es van igualar més però els locals amb un bon parcial en finalitzar el quart, fa que arribin a la mitja part 13 punts a dalt (28-41).

El tercer quart va començar molt concentrats els jugadors del Cubelles, però els locals una altra vegada fan un remontada i al final del tercer quart aconsegueixen baixar dels 10 punts (44-53).

Arriba l'últim quart amb nomès 9 a dalt pels cubellencs, intercanvis de triples i mancant 6 minuts els jugadors de La Palma aconsegueixen un altre triple que fa que acostin a 8 punts, però els cubellencs sabent el que havíen de fer que és defensar i córrer aconseguiríen a poc a poc escapar-se del marcador i al final aconseguien una diferència de 16 punts.

MVP: Victor Medina que va aconseguir 31 punts.