Tercera Divisió Grup 5

Espectacular victòria del Vilafranca a l'Olímpic de Terrassa

Terrassa FC - FC Vilafranca. Eix

Terrassa FC 0 - FC Vilafranca 3

Aquest equip comença a ser imparable. El Vilafranca ha golejat aquesta tarda al Terrassa a domicili i continua engrandint les seves estadístiques i les seves espectatives. Els quadribarrats han signat un contundent 0-3 després d'una primera part de contenció i control que ha acabat amb el 0-0 inicial i una segona demolidora en la que han sabut aprofitar al màxim les seves opcions.

La visita al majestuós Olímpic de Terrassa no era gens fàcil (l'any passat s'hi va perdre per 4-1), però el Vilafranca ha ratllat a un gran nivell i ja en el primer temps ha disposat de les millors ocasions en una rematada al pal de Fontanils (22´) i un xut d'Aday que ha desviat Ortega (38´). Amb tot, el 0-0 no s'ha mogut i la sort de l'enfrontament s'ha ajornat fins el segon temps.

La segona part ha començat amb un Terrassa agressiu buscant el gol, però en el minut 59 Víctor Oribe, després d'una rematada de Josu Rodriguez al travesser, ha situat el 0-1 en el marcador. El gol en contra ha deixat tocat el Terrassa que, a partir d'aquí, ha perdut intensitat en el joc. Per contra, el Vilafranca, jugant com equip gran, ha tret suc de les seves opcions i en el minut 72, Aday, ha aconseguit el 0-2 després d'una passada d'Oribe. Ja a la recta final, un penal protestat d'Amantini sobre Oscar Hernando ha pernès Santi Triguero arrodonir el marcador. Gran tarda a Terrassa. El Vilafranca no guanyava a la cocapital vallesana des del 1984. On està el límit?. Ara el Sant Andreu.

El millor del partit: El marcador i el fet d'haver tornat a guanyar a Terrassa després de 32 anys
El pitjor del partit: La poca presència de públic a un camp tan gran

Terrassa: Ortega, Xapi Arnau, Amantini, David López, Guti (Górriz 65´), Marc de Val (Cristian 70´), Alex Fernández, Dani Pujol, Raúl Torres, Velillas (Grasa 65´), Raíllo

CF Vilafranca: Miguel Ramos, Munta (Eric Via 62´), Fontanils, Medina, Guti, Guzmán, Oscar Hernando, Josep Díez, Víctor Oribe (Jordi Oribe 83´), Josu Rodríguez (Santi Triguero 79´), Aday

Arbitre: Edward Miguel González. T.G: Raúl Torres, Górriz. T.V: Amantini (81´) / Munta, Josep Díez

Gols: 0-1 Víctor Oribe (59´); 0-2 Aday (71´); 0-3 Santi Triguero (p) (82´)

Incidències: Estadi Olímpic de Terrassa. 300 espectadors. Pluja intensa i continuada durant tot el partit