Patint i lluitant

Els locals, ascendits aquest any, es van avançar amb un gol de penal de Grau (9,5´), però el Vilafranca va reaccionar amb força

Treballada victòria del Patí Vilafranca que torna a agafar aire a la classificació a Manlleu. Ramon Filella

Patint i lluitant. El Patí Vilafranca es va apuntar ahir un triomf d'or a la complicada pista del Manlleu en un duel igualat i ple d'alternances tant en el joc com en el marcador que es va decantar a favor dels vilafranquins gràcies a la gran capacitat de treball que, un cop més, va demostrar l'equip de Josep Lluís Delriu. Això sí, caldrà millorar en el futur el tema de les faltes directes (a Manlleu dues errades més).

Com ha quedat dit, la victòria a Manlleu va ser complicada. Els locals, ascendits aquest any, es van avançar amb un gol de penal de Grau (9,5´), però el Vilafranca va reaccionar amb força i només mig minut després d'encaixar l'1-0, Marc Palau va igualar el duel en una potent canonada que va sorprendre Jordi Garcia. Al cap de poc, Joan Vázquez situava l'1-2 en el millor periode de joc dels blaus, un marcador que ja no es mouria més en el primer temps.

A la represa, hi va haver un reguitzell d'errades a pilota aturada. El Patí Vilafranca va fallar dues faltes directes (Rubén Fernández i Marc Vázquez) i el Manlleu tres penals (Mangas, Prat i Grau). L'excepció va ser el vilafranquí Marc Palau que en el minut 38, de penal, va aconseguir l'1-3. En el minut 43, una rematada de Mangas que va desviar Arellano va suposar el 2-3 i l'arribada dels nervis al cantó penedesenc. Amb tot, els de Delriu van saber jugar molt bé la recta final del duel i el 2-3 va acabar sent el marcador definitiu. Patiments però alegria. Tres punts vitals al sac. A seguir el camí.

El millor del partit: Els tres punts que permeten l'equip allunyar-se de la zona calenta de la taula
El pitjor del partit: Les dues faltes directes fallades que s'afegeixen al llistat de la lliga
Coses a millorar: Sentenciar els partits que es té un avantatge substancial

C.P. Manlleu: Jordi Garcia, Jaume Farrés, Aniol Mangas (1), Albert Grau (1), Juli Anguita -cinc inicial- Marc Prat, Adrià Ballart, Pol Franci
C.P. Vilafranca-Cafès Novell: David Arellano, Rubén Fernández, Jordi Galán, Joan Vázquez (1), Marc Vázquez -cinc inicial- Marc Palau (2), Lluís Ferrer, Gerard Cusachs
Arbitres: Iván González i Jonathan Sánchez
Gols: 1-0 Albert Grau (p) (9,5´); 1-1 Marc Palau (10´); 1-2 Joan Vázquez (12,5´) -descans- 1-3 Marc Palau (p) (38´); 2-3 Aniol Mangas (43´)
Incidències: Pavelló Municipal de Manlleu. 200 espectadors