Tercera Divisió Grup 5

El Vilafranca xoca amb una muralla anomenada Segovia i acaba perdent

FC Vilafranca - UE Sant Andreu . Armand Beneyto

FC Vilafranca 1 - UE Sant Andreu 2

Un gol en el minut 88 i un nom.....José Manuel Segovia. El porter del Sant Andreu s'ha convertit aquet migdia en el principal motiu de la primera derrota a casa del Vilafranca aquesta lliga. Segovia ha estat una muralla salvant un reguitzell de gols amb aturades de tota mena i condició i ha acabat frustrant els jugadors penedesencs. A més, quan l'1-1 semblava definitiu, en el minut 88, una pilota llarga del mateix Segovia l'ha acabada aprofitant Santolalla per batre Ramos i acosnseguir l'1-2.

El cert és que el Vilafranca ha jugat un bon partit, però davant s'ha trobat amb un Sant Andreu valent que en el minut 1 ja ha avisat amb una pilota al travesser de Jorge Muñoz. En el minut 15 Dani Guerrero ha situat el 0-1 aprofitant una badada defensiva, però malgrat el gol en contra el Vilafranca ha apretat i a la mitja hora ha arribat l'acció polèmica de la matinal. Una entrada a Aday que tenia tot l'aspecte de penal ha acabat sent sancionada amb groga pel vilafranquí...per simulació.

A partir d'aquí ha començat el recital Segovia amb tres grans aturades abans del descans que han evitat l'empat. A la represa, el Vilafranca ha sortit a per totes, però de nou s'ha trobat amb la muralla andreuenca a la porteria. En el minut 74, però, Josu sí ha trobat el camí i en una bona rematada ha empatat. L'1-1 no era mal resultat, però en el minut 88 ha arribat el sorpresiu gol de Santolalla que ha sentenciat. I com que encara hi havia temps per tornar a veure Segovia, en el minut 89 ha posat un mà completament miracolosa en una rematada de Triguero que ha evitat, de nou, el gol local. Per sort, no tots els equips tenen un Segovia. Cal refer-se. Només ha estat una pedra en el camí.

El millor del partit: L'espectacular actuació de José Manuel Segovia que ha demostrat ser un porter de categoria superior
El pitjor del partit: La polèmica prèvia generada per les penyes del Sant Andreu en relació als preus de les entrades
Coses a millorar: Aprofitar millor les ocasions de gol que es disposen

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Munta, Fontanils, Castillo, Medina, Guzmán (Santi Triguero 64´), Josep Díez, Oscar Hernando, Víctor Oribe, Josu Rodríguez (Bernat Puig 83´), Aday

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Santolalla, Dani Guerrero (Jordi Méndez 85´), Jorge Muñoz, Ton Alcover, Arjona (Joel 46´), Toro, Sekou (José González 67´)

Arbitre: Vicente Muñoz Baquero. T.G: Aday, Víctor Oribe, Munta // Dani Guerrero, Toro, Jorge Muñoz, Ton Alcover, José González

Gols: 0-1 Dani Guerrero (15´); 1-1 Josu Rodríguez (74´); 1-2 Santolalla (88´)

Incidències: Municipal de Vilafranca. 250 espectadors