Primera Catalana Grup 2

El Suburense es fa més fort que mai a Aiguadolç guanyant a un dels favorits

Els gols de Marcos Garcia i el d’Alejandro Pascua decidien mentre que el porter Nito va ser el salvador dels sitgetans

FC Suburense – Santboià FC. Eix

FC Suburense 2 – Santboià FC 1

Un altre cop el Municipal d’Aiguadolc va viure una altre tarda màgica del futbol, el Suburense amb un to seriós  intens e intel·ligent  es carregava a l’equip que potser te el pressupost més alt de la categoria en la seva lluita des de fa temporades per retornar a la tercera divisió, el Santboià. El guanyava sense renunciar al seu estil però fent-lo en tot moment sabent com ho havia de fer, disciplinat en defensa amb un sensacional Nito a la porteria aturant tot, sòlids al mig del camp i realitzador en la línia d’atac, mostrant la seva cara més ofensiva i de qualitat davant un Santboià molt creatiu i de toc, al que aquest Suburense aquest any si els va saber aturar.

Partit sense treva el disputat entre els dos equips amb una primera aproximació dels visitants amb un cop de cap d’Aleix Ruiz per sobre del travesser, arribant el gol que posava per davant a l’equip al minut 13, l’assistència de Geri es rematada per Marcos Garcia magistralment fent el 1-0 que posava per davant als de Josu que a partir d’aquí van saber gestionar a la perfecció el matx, tot i que la manca d’espais dels visitants generaven pilotes penjades des de els laterals buscant la seva alçada amb les seves depenjades, així com el remats de cap, tenint la més clara fins el moment el doble remat per part de Juanlu i de Pedro Bravo amb magnífica resposta de Nito al minut 39.

Seguint la mateixa tècnica d’intensitat  a la segona meitat, un Suburense que les tenia en els primers instants amb diferents remats de Geri i Dídac com de Pascua així com un Josep Maria incansable, amb bones aturades de Leva, les van tenir i de que manera també el visitants quan més apretavan els de Sant Boi amb remats de Pedro Bravo així com Aaron Bueno, ben gestionats per un Nito  extraordinari, Alejandro Pascua en doble remat sentenciava pràcticament el resultat amb el seu gol al minut 74 posant l’emoció fins el final el gol del visitant Josele al 84.

CF Suburense: Nito, Toshi, (Pablo 68) Sarabia, Edgard, Dídac, Josep Maria, (Sardà 89) Geri, Pulido, Marcos Garcia, Mori, Pascua i (Villa 76).

Santboià CF: Leva , Edgard, Omar, Alex Ruiz, Gerard, Carles  Martínez, Buba, (Josele 63) Kevin, (Libo 63) Juanlu, Pedro Bravo, Aaron Bueno, (Romano 83).

L'àrbitre, Santiago Vicente amonesta al locals Nito, Josep Maria, mentre que als visitants Omar i Pedro Bravo.

El Suburense juga aquest dissabte al camp de Jesús i Maria.