Primera derrota de la temporada del CB Sitges

C.B. Cerdanyola al dia “A” 76 - Bàsquet Sitges “A” 69

Pau 8, Jordi 8, Roger 4, Edu 12, Saladié 17, Xavi 8, Mauro 4, Gonzálvez,  Alex, Nacho 4, Omar 4.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover   Delegat: Fredi Dominguez

Parcials: 23-14  13-17  9-17  31-21

Desplaçament diumenge passat a la pista del C.B. Cerdenyola equip que no havia guanyat cap dels dos  partits; amb el C.B. Quart 61-82, B.C. Morabanc Andorra 74-59, i per tant equip necessitat de guanyar un partit. El Bàsquet Sitges dos partits jugats i tots dos guanyats A.E. Muro 64-78, C.B. Valls 66-62.

El cinc inicial del Sitges el formaven  Velasco, Pau, Jordi, Edu i Roger, els de Pinyero no començaran amb la intensitat necessària per la categoria, i el C.B. Cerdanyola prenia un ràpid avantatge de 10 punts en el primer quart 15-5 minut sis, que obligaven a Piñero a demanar el primer temps mort, un imperible Enric Forne del Cerdanyola anotava 16 dels 23 punts del seu equip (5/5 de 2 punts i 2/3 de 3 punts), al final del primer quart marcador 23-14. Lleugera millora en la defensa del Sitges del segon quart i l’aportació dels 8 punts de Xavi en atac retallaren les diferencies per arribà a la mitja part 36-31.

En el tercer quart la defensa dels del Garraf s’assembla més a la que havien fet en els anteriors partits i deixant els del Vallès anotar sols 9 punts, en tant que per part del Sitges comença el recital de triples de Roger Saladiè, i el Básquet Sitges anota 17 punts i capgira el marcador 45-48 a manca del darrer i definitiu quart. En els darrers 10 minuts bon inici del Sitges que amb dos  triples de Saladiè consecutius (4 de 5 en triples i 17 punts) aconsegueix donar el Sitges el màxim avantatge de 7 punts al inici del darrer quart, però la baixada en la intensitat defensiva del Sitges la aprofita el Cerdanyola per endossar un 9-0 i capgirar el marcador, els Sitges encaixa en aquest darrer quart 31 punts i així es molt difícil  guanyar un partit, que acabaria perdent per 7 punts de diferencia 76-69.

Primera derrota del Sitges que aquesta setmana rep a Pins Vens el dissabte a les 18:00 hores el Physic C.B. Igualada, equip que aquesta setmana ha guanyat el seu primer partit, davant del B.C. Morabanc Andorra 82-64.

Sènior  Masculí – Territorial - grup 04 - jornada 4ª

A.E. Bellsport 68 - Bàsquet Sitges “B” 67

Angel, Marc, Galdric 12, Cristian 7, Noel 7, Adrià , O. Porras 9, Toni, Dani 7, O. Bermudez 4, Nacho 9, Hopper 12.

Parcials: 18-10   14-17   17-15   19-25

Primera derrota del equip sitgetà a la pista del A.E. Bellsport un dels que lluitarà per les posicions cap davanteres de la competició.

El sitges que es desplaçava al partit amb les baixes importants en el joc interior de Angel, Toni i Marc Sabate, en cap moment del partit ha anat per davant, el Bellsport amb una sortida molt forta al primer quart a deixat el marcador molt desfavorables als del Garraf que no trobaven la manera de fer el seu joc (18-4 al minut 9), a partir d’ aquí el sitges a millorat poc a poc fins a ficar-se a només 3 punts (30-27). El resultat al descans era de 32-27.
A la represa el partit a seguit la mateixa tònica del segon quart, on els sitgetans han estat molt a prop d’ igualar l’ encontre però el bellsport a estat més encertat i s’ ha endut la victòria per la mínima.

El pròxim dissabte 22 a les 16:00 hores de la tarda, el Sènior B del Bàsquet Sitges juga a casa contra el A.E. Bàsquet Pratenc.