Cròniques i resultats dels equips del Hipersimply Club Handbol Vilanova d'aquesta jornada

Cadet femení del CHVNG. Eix

Hipersimply CHVNG  24 - 25 H. Santpedor

EL SENIOR MASCULI CREIX JORNADA A JORNADA

Vibrant partit el que es va poder viure aquest dissabte al CEM Isaac Gàlvez, amb un equip que poc a poc va prenent forma i que va lluitar per la victòria fins el darrer segon del partit. El jove sènior del club, va sortir molt concentrat en el partit, sobretot en defensa i es posava per davant amb un esperançador 5-1 en el minut 10 de partit, els visitants va anar reaccionant poc a poc i aconseguien l’empat a 9 gols quan s’havien disputat els primers 20 minuts de partit, la defensa dels vilanovins començava a afluixar i tot i que ho van intentar, el temps mort i els canvis no van poder canviar el rumb del partit i el Santpedor arribava al descans amb un 11-13 al seu favor.

Al començament del segon temps es va mantenir la diferència i els locals es posaven només un gol per sota (14-15), però un parcial de 0-4 pels visitants posava el marcador en un complicadíssim 14-19. Semblava que el partit s’escapava definitivament, però l’equip, cada jornada més sòlid, aconseguia tornar a entrar en el partit i amb un canvi de sistema defensiu, passant a 6:0 i movent la distribució en atac, poc a poc van escurçar diferències. Les aturades d’en Martí Burcet (13 en total), afegit a un més fluid joc d’atac, amb la gran aportació d’Izan en el centre de l’atac (9 gols) i d’en Martí Rull (7 gols) des de l’extrem, aconseguien donar-li la volta al partit i posar-se un gol per damunt (24-23). Finalment, el desgast per la remuntada i els nervis finals, van permetre el Santpedor anotar dos gols consecutius i endur-se els punts en joc.

Del que no hi ha cap dubte, és que aquest equip creix jornada a jornada i que els bons resultats acabaran per arribar com comencen a arribar molts minuts de bon joc.

Hipersimply CHVNG 24 - 23 Habdbol Sant Boi

Vibrante partido del juvenil masculí que se resuelve en el último minuto

Este pasado sábado vivimos uno de esos partidos que hacen afición y que te hacen amar este deporte en el que nada está perdido hasta el pitido final. El juego no fue lo mejor, pero el desarrollo del encuentro fue generando una emoción creciente que acabó con un triunfo épico del grupo dirigido por Juan Cuenca.

El arranque parecía poner todo a favor de los de Sant Boi , un 0-5 en el marcador a los cinco minutos de juego era expresión contundente del nulo juego desarrollado por el Vilanova que parecía estar totalmente fuera del partido. A pesar del intento de reacción de nuestros jugadores se llegó al minuto quince con la misma diferencia de goles ( 5-10 ). Poco a poco los locales parecía que entraban más en juego y fueron rebajando la diferencia hasta un 12-15 al final de la primera parte, pero manteniendo un nivel bajo de juego tanto en defensa como en ataque.

El segundo tiempo siguió la misma tónica de juego espeso por parte del Hipersimply, la diferencia de tres goles se mantenía. Con 18-21 en el electrónico Juan Cuenca solicita un tiempo muerto y … todo cambia… un Vilanova lanzado a por el partido comenzó a bloquear los ataques de los visitantes y empezó a ser más eficaz en ataque.

De aquí al final los del Baix Llobregat solamente consiguieron marcar dos goles. El empuje del Vilanova fue recortando la diferencia gol a gol y consiguieron empatar en el minuto veintiocho.

La tensión de los dos últimos minutos no hace falta describirla, la intensidad de los azules fue mayor en esta última fase de juego que la de su oponente y dio la impresión que creyeron más en la posibilidad de la victoria. Casi sobre el pitido final un balón dividido en el ataque de La Coope es robado por la defensa del Villanova y acaba en una rápida transición finalizada en el gol de la victoria.

Fin del partido y explosión de alegría por ganar un partido que siempre estuvo cuesta arriba por el buen trabajo realizado por los jugadores de La Cooperativa de Sant Boi.

Destacar la excelente ayuda y trabajo de los cinco cadetes que reforzaron al juvenil. Todos hicieron a satisfacción lo que el entrenador les pidió y demostraron en la pista la capacidad de juego y compromiso que tienen, enhorabuena y felicidades a todo el grupo. El objetivo de que las vinculaciones a equipos de categoría superior vayan fortaleciendo el juego de los más jóvenes parece que va por buen camino, pero vista su actitud este grupo de cadetes está bien preparado para echar algo más que una mano.

Juan Luis Birlanga

Hipersimply CHVNG 34 - 26 SAFA HORTA

Bon control del partit i victòria del cadet masculí A

Victòria del cadet A de l’Hipersimply davant un Safa molt lluitador, que durant bona part de la primer temps, va posar les coses prou difícils als blaus. El partit va començar amb domini vilanoví i semblava que el partit seria bufar i fer ampolles, però els barcelonins no volien donar el seu braç a tòrcer i poc a poc, amb molt de coratge, tornaven tots els cops que els blaus, amb prou dificultat anaven donant. Només ens els últims minuts d’aquesta primera part, l’Hipersimply sí va saber superar amb claredat al Safa i el resultat al descans va anar amb un 15 a 11 favorable als blaus.

A la represa, L’Hipersimply va sortir molt millor que a la primera part, molt més contundent en defensa i molt millor en les transicions, fet que va provocar que en deu minuts l’avantatge ja fos d’onze gols. A partir d’aquest moment, i amb el partit controlat per part vilanovina, els barcelonins, van proposar diferents canvis defensius per canviar la dinàmica del partit, però els blaus, van saber superar els problemes que el Safa els proposava i en cap moment els punts van córrer perill de marxar cap a Barcelona. Només un cert relaxament dels vilanovins en els últims minuts, va impedir que el resultat fos encara més clar que el 34 – 26 final.

Primera part fabulosa del cadet masculí B i segona part d'infart

Terrassa - CH Vilanova Hipersimply 33 - 37

El Vilanova va fer una primera part fantástica deixant grogui al Terrassa amb una diferència de 10 gols. A la segona part els terrassencs es va despertar i el Vilanova va haver de patir per guanyar a un gran rival.

El Terrassa té un equip molt tècnic amb jugadors alts i bons llançadors tant dels 9 metres com des dels extrems.

El partit semblava que seria igualat però el Vilanova va sortir amb una decisió com no l'havíem vist abans i va passar pel damunt del Terrassa. Amb un joc ràpid, una defensa sòlida i una porteria entonadíssima van posar una distància en el marcador que finalment seria insalvable pel Terrassa.

Els del Terrassa no sabien com posar-s'hi, no els hi sortia res. Els porters van estar especialment poc inspirats. En canvi, als jugadors del Vilanova els hi sortia tot el que intentaven. Al cap de 5 minuts van demanar temps mort per què ja perdien per 1 a 6, però la diferencia es va anar ampliant fins als 12 a 22 del final de la primera part.

En la segona part el guió va canviar completament. Els jugadors del Terrassa es van entonar i a poc a poc van anar retallant la diferència. El Vilanova estava pagant el cansament de la primera part i l'àrbitre donava un cop de mà a la remuntada xiulant penal a qualsevol falta del Vilanova. Van ser uns moments crítics, però els jugadors del Vilanova van apretar les dents per aguantar el resultat i van demostrar una maduresa que els hi havia faltat en algun partit de la passada temporada.

Roger Rovira, en un partit més tècnic que físic, va trobar el seu lloc i amb 8 gols va fer un partidàs. Pol Alentorn amb 9 gols va ser decisiu, igual que Ivan també amb 9 gols, quasi tots a la segona part. Pol Homs va estar molt inspirat amb 21 parades i una gran actitud. Pau Batlle amb 4 gols es va consolidant com un jugador important per l’equip amb un joc desacomplexat. En fi, un gran partit que tots vam disfrutar i patir.

Tòful Rovira

Handbol Esplugues19 - 25 Hipersimply CHVNG

Victoria trabajada del cadete femeníno, pero tres victorias de tres partidos

Las cadetes han realizado una primera parte en la que ha habido una de cal y otra de arena, por un lado las de Sergio Gallart y Eva Bosque, han realizado un buen ataque, combinando segundas oleadas de contraataque con un buen ataque posicional. Pero se han fallado hasta diez lanzamientos bastante claros, aunque en honor a la verdad , la portera local ha estado francamente bien, igual que Roser, probablemente han sido las dos jugadoras más destacadas este primer tiempo.

Respecto al resultado, las de Vilanova han ido hasta tres goles arriba, finalmente el Esplugues ha ido recortando hasta llegar al 9-10 que cerraba este primer período.

En la segunda parte, las del Hipersimply "se han puesto el mono de faena" y con una defensa muy cerrada y una Meritxell , como siempre, muy segura y concentrada en la portería, han llegado a desquiciar a sus rivales- La diferencia en el marcador se ha ido incrementando hasta llegar en el electrónico al 19-25 final.

Una vez más este grupo ha demostrado que trabajando en equipo se consiguen los retos y se llega más lejos en un campeonato que acaba de empezar pero en el que de momento se mantienen en cabeza de la clasificación con 6 puntos de 6 posibles. A seguir trabajando en los entrenos con compromiso y disfrutando de jugar al handbol.

Safa Horta 16 - 20 Hipersimply CHVNG

L'infantil masculí A comença la temporada amb victòria

Dissabte 15 d’octubre l’equip infantil masculí ens estrenàvem al campionat de la Federació. Ens hem desplaçat a Barcelona per jugar contra el SAFA Horta.

El partit ha estat molt interessant per totes les accions i les tàctiques plantejades. Hem vist un equip amb ganes de passar-ho bé jugant a l’handbol i amb ganes de posar en pràctica tot allò que van aprenent en el dia a dia dels entrenaments.

Des d’un bon inici l’equip ha sortit motivat i amb ganes de fer un bon plantejament, ben situats al camp i amb ganes. Tot i marcar el primer gol al minut 10 el resultat era d’empat a 2. No obstant, es veia l’equip amb ganes d’arrencar una diferència al marcador que permetés jugar amb comoditat. I així va ser perquè només 10 minuts més tard ja hem anat guanyant per 4 a 9. Un equip ben conjuntat  en defensa i amb una resolució efectiva en atac. Tot i que en algun moment hem  perdut pilotes en passades poc precises hem arribat a la mitja part amb el marcador 6 a 12.

A la segona part l’equip s’ha vist una mica descentrat en els primers compassos de la represa. Això ha fet que els locals retallessin la diferència fins a posar-se a tant sols 2 gols. Al minut 10 el marcador reflectia un 12 a 14. L’equip s’ha mostrat més nerviós, amb pèrdues de pilota i amb tirs al cos del porter o bé al pal. Un temps mort providencial demanat pel cos tècnic dels vilanovins els ha fet asserenar i posar cap i cor en la merescuda i treballada victòria final, ja que han aguantat la diferència de gols fins arribar al 16-20 del final del partit.

Cal felicitar el conjunt de l’equip i animar-lo a seguir treballant de valent. Una bona dada és que els gols dels de Vilanova han estat repartits en un total de 9 jugadors això sumat a les bones actuacions dels nostres porteres ha fet que sigui una victòria ben assaborida que els ajudarà a continuar amb molta il·lusió!