Tercera Divisió Grup 5

Un gol de falta d'Eric Via en la darrera jugada del partit dóna el triomf al Vilafranca

Plantilla del FC Vilafranca. Eix

EC Granollers 1 - FC Vilafranca 2

Agònic i, al mateix temps, apoteòsic. El Vilafranca ha aconseguit aquest migdia una victòria al límit de l'emoció gràcies a un gol de falta d'Eric Via en el minut 93 en la que era la darrera jugada del duel. El golàs del lateral significava l'1-2 i atorgava al Vilafranca tres punts d'autèntic or que permeten oblidar, a més, l'entrebanc del passat cap de setmana davant el Sant Andreu.

La visita a Granollers no era fàcil pels vilafranquins. Amb la primera derrota a casa a la ment i sense la participació del sancionat Víctor Oribe tot semblava més complicat pels d'Iván Moreno. Enguany, però, la plantilla quadribarrada és àmpliai farcida de recursos i a l'hora d'encarar el partit no s'han deixat notar els problemes. Santi Triguero ha amenaçat en el minut 27 i en el 30 Medina, després d'una centrada de Guzmán, ha situat el 0-1.

Al cap de tres minuts, però, el Granollers, en la seva primera arribada clara, ha empatat amb un gol de Ramón Suárez. L'1-1 s'ha mantingut fins el descans i, de fet, fins la recta final de l'enfrontament després d'una segona part igualada en la que el Vilafranca, això sí, ha disposat de les millors opcions. L'empat tenia gust a definitiu, però en el minut 93 ha arribat el toc màgic d'Eric Via que ha superat Colchero i ha fet esclatar d'alegria tota l'expedició penedesenca. Cada jornada que passa el Vilafranca té més aspecte de play-off. Aquest equip és molt fort en joc i en psicologia.

EC Granollers: Colchero, Mur, Javi González, Fran Fuentes, Valls, Ramón Suárez, Alex Gil (Javi Sánchez 77´), Bellavista, Cano (Ricard 86´), Alejandro (Roland 77´), Alex Español

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Medina, Fontanils (Duran 63´), Castillo, Eric Via, Guzmán, Josep Díez, Oscar Hernando (Bernat Puig 69´), Josu Rodríguez (Jordi Oribe 89´), Aday, Santi Triguero

ArbItre: Brian Díaz Díaz (Vallès Occidental). T.G: Cano, Valls, Bellavista, Roland //  Fontanils, Medina, Bernat Puig, Santi Triguero

Gols: 0-1 Medina (30´); 1-1 Ramón Súarez (32´); 1-2 Eric Via (93´)

Incidències: Municipal de Granollers. 200 espectadors